Jump to content

Грешка 01314


Maci79

Recommended Posts

Малко предистория:Сложиха ми някакво устройство от застрахователя против кражба и като си взех колата от сервиза индикацията за скоростите светеше в червено.Изчистиха ми грешката и всичко си дойде по местата.Дадоха ми две пеперутки и ми казаха да ги нося с мен за да се разпознават с колата за да може да запалва.Като дам на контакт издава звук и след това паля.

Сега към проблема:След тази интервенция започна периодично да се случва да не издаде звук и колата влиза в авариен режим и скоростите светват в червено.Като влезе в авариен режим започва да писка зумер и да светват всякакви лампи.Записва грешка на ABS, HVAC скоростна кутия и на други.Грешката е следната:

Тази за музиката е стара.

Log-Log 01.04.17 hvac.txt

Log-Log 01.04.17.txt

Log-Log abs.txt

Log-Log 01.04.17 saund.txt

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешката е очевидна - липса на комуникация с компютъра на двигателя. Явно така наречения "имобилайзер" който са ти сложили, прекъсва веригата с компютъра преди да си разпознае чипа, който носиш. Ако я дава произволно, а си я нямал преди намесата на застрахователя, карай им колата да си оправят бакиите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно са прекъснали някакви неша с имото и според мен то не си свършва работата навреме и се появяват грешките. Това по кан ли работи?

 

Аз много съм се чудил какво може да се прекъсне и да се възстанови след контакт и не можах да измисля.

 

Колко пари ти струваше тази пръчка?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влиза в цената на застраховката.И аз така мисля че причината е в пеперудката. По някой път сигнала идва много бързо но понякога се бави много и понякога въобще не се чува и хоп грешниците са налице.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като има тема да питам - някой с идея какво да се прекъсне и да се възстановява след контакт и натискане на дистанционното на алармата, но и да не записва грешки.

 

Аз мислих доста по темата, но не можах да измисля такова. Сигурен съм, че има вариант, но някой с повече знания трябва да помогне.

Явно този имобилайзер от темата спира нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...