Jump to content

Проблем с клапите в колекторите


Zarini76

Recommended Posts

Здравейте . Надявам се да можете да ми помогнете как да постъпя защото не искам да ровят във софтуеъра на колата за да ги изключват тези клапи на колекторите ! Има ли друг начин да се оправи този проблем защото постоянно святка - чек енджин и след диагностика в Порше България ми казаха ,че проблема е в  дясната клапа вътре в колектора ! Но има и друго нещо причинено от некадърен майстор който счупи на самото моторче ябълковидното лостче , което движи клапата и то се откачаше когато си поиска ! Лошото е ,че преди когато го закачах след 3-4 паления се оправяше грешката и изчезваше , но сега дори и без да пада си блокира ( вероятно може и в моторчето да е проблема ) и си свети лампата за проверка на двигателя ! Очаквам Вашите отговори за това как се процедира в случая !?  

Благодаря предварително !  

За контакт с мен - 0899200206 - няма проблем да ме наберете и затворите  аз ще върна обаждането ! 

Редактирано от Zarini76
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом не искаш да се спират софтуерно, единствения друг вариант е да ги смениш. Има доста информация по темата във форума + къде продават рециклирани такива. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако моторчето е проблема , а не самата клапа ? Забелязах ,че не мърда ( не качва ) нагоре при палене , а когато го бутна с ръка се качва но продължава да се движи нагоре на долу за известно време ?!?! Лошото е ,че после пак не мърда при следващо запалване ! Може ли линк към темата , ако има такава тук във форума защото поне аз не я намирам . Благодаря предварително .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...