Jump to content

Zarini76

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A5 Sline

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

713 профилни разглеждания

Zarini76's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте Някой може ли да сподели впечатления от този модел и конкретно от скоростната кутия , която е 7 степенна при автоматика ! Пред закупуване на такова съм , но ме смути това ,че е 7 степенна , а не 8 ! И , като цяло какво може да очаквам , като проблем изобщо при този модел ? Поздрави
  2. Zarini76

    Горивен филтър

    Благодаря ти ! определено при тези " специалисти " няма да отида !
  3. Zarini76

    Горивен филтър

    Бихте ли ми казали къде се намира горивния филтър на А5 купе 2,7 дизел и мога ли да си го сменя сам икли трябва да ходя в сервиз за това ? Питма защото в 2 сервиза не можаха да го намерят къде е и излязоха със заключение ,че е в резервоара ! Благодаря на отзовалите се !
  4. Ако моторчето е проблема , а не самата клапа ? Забелязах ,че не мърда ( не качва ) нагоре при палене , а когато го бутна с ръка се качва но продължава да се движи нагоре на долу за известно време ?!?! Лошото е ,че после пак не мърда при следващо запалване ! Може ли линк към темата , ако има такава тук във форума защото поне аз не я намирам . Благодаря предварително .
  5. Здравейте . Надявам се да можете да ми помогнете как да постъпя защото не искам да ровят във софтуеъра на колата за да ги изключват тези клапи на колекторите ! Има ли друг начин да се оправи този проблем защото постоянно святка - чек енджин и след диагностика в Порше България ми казаха ,че проблема е в дясната клапа вътре в колектора ! Но има и друго нещо причинено от некадърен майстор който счупи на самото моторче ябълковидното лостче , което движи клапата и то се откачаше когато си поиска ! Лошото е ,че преди когато го закачах след 3-4 паления се оправяше грешката и изчезваше , но сега дори и без да пада си блокира ( вероятно може и в моторчето да е проблема ) и си свети лампата за проверка на двигателя ! Очаквам Вашите отговори за това как се процедира в случая !? Благодаря предварително ! За контакт с мен - 0899200206 - няма проблем да ме наберете и затворите аз ще върна обаждането !
  6. Купувам въпросния държач / основа - без значение нова или 2 употреба ! За връзка - 0899200206
  7. Ако не държиш да е бензин ето ти перфектния вариант - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11447605821393256&slink=bqm5kh
  8. Кое те притеснява точно ? И защо гледаш моментния при набиране на скорост ? После я е сложил на спорт и я реже - под 200 не пада , ако забелязваш - но си е сложил на моментен разход уредите ! ! ! Повече от 10 макс 12 на това каране не може да даде ! Моята градско си гори 10-12 извън града с 140-160 - 8,1 ги залепя и не мърда от там ! Като си купиш такова ще разбереш ,че не гори толкова колкото си мислиш Тоя мотор с тия 7 скорости лично мен не ме кефи изобщо ! Карах такава с 2.0 супер мудна ми се видя поне на мен - не ме грабна ВЪОБЩЕ !
  9. Zarini76

    Задна броня

    Сподели после колко ти е струвало удоволствието !
  10. Zarini76

    Audi A5 2008 - проблеми

    Не са силни , но ги усещам , до преди 2-3 седмици когато си карах с хубави горива извън тази държава нямаше проблем , но може и пътната мрежа да е указала влияние , но за жалост не откриха нищо нередно по цялата ходова част ! Това за корите и щипките ми стана интересно ще я прегледам лично цялата от долу ! Благодаря .
  11. Zarini76

    Audi A5 2008 - проблеми

    При положение ,че колата ми е в перфектно състояние и редовно проверявана и за най малкия проблем ти от какво предлагаш да е ? Гледаха я обстойно с всичко за което се сетиш и провериха цялото окачване - проблем няма там ! Сещай се къде е
  12. Zarini76

    Audi A5 2008 - проблеми

    Много интересно - как за около месец и половина колата ми започна да вибрира на място дори при запален мотор ! Това не са нито тампони нито нищо по окачването - това е от перфектните горива в милата ни родина ! Да живее парафина ! п.п. Не е добре да се слагат добавки на тези мотори защото правят нагар и отлагания навсякъде вътре !!!
  13. Говорим за А5 не за А6 ! Тези модели са или с 7 или с 8 степенни кутии ! Не съм чул за подобен проблем до момента от нито 1 собственик на подобен автомобил - говоря за западна Европа не за тук - ние сме в източния край и тук всичко е възможно !
  14. Колата дали спряна или запалена без значени , ако искате да я мръднете без скорости слагате на N - неутрална и си я бутате напред назад ! Няма проблем да си я пускате и по надолнища на N , но по често често си сменяте накладките
  15. Zarini76

    Audi A5 2008 - проблеми

    Ако си от Стара Загора мога да помогна с каквото мога аз също карам А5 дизел
×
×
  • Create New...