Jump to content

Въпроси за Audi concert B7


Recommended Posts

Здравейте, колеги. Извинявам се, ако е писано по темата, но аз поне не успях да намеря конкретен пост за моя проблем. Става въпрос за фабриния cd-ресивер в колата ми 2005 tdi 140hp. При разглобяването му отзад не намерих да има т.нар. букса за changer, към която да се включи симулатор с aux вход. Въпросът ми е дали имате идея дали има вариант за aux при този конкретен модел или е безнадеждно. Прикачам и снимки с разположението на буксите. Предварително благодаря!

IMG_20180322_122335.jpg

IMG_20180322_122419.jpg

IMG_20180322_122434.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Буксата се включва горе вдясно на втората снимка и е синя на цвят,на винтчето посредата се хваща масата за дигит.чейнджър и кабела го извеждаш където ти е удобно.

 

По-принцип горе вдясно вървят 3 броя букси когато оригинално имаш всички компоненти.

Ако не бъркам от дясно на ляво са синя,зелена,жълта и образуват една цяла букса заклинени една в друга,на теб ще е само синя каквато си излиза от въпросния чейнджър.

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Благодаря, за бързия отговор колега - аз успях да открия само такъв вариант - https://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-B7-2006-CD-Changer-Aux-Input-Adaptor-Audio-Interface-3-5mm-Jack/151545085436?hash=item2348ca7dfc:g:XIMAAOSwTA9X6i0R - а при него буксата е съвсем друга за чейнджъра. Явно ще трябва да поразгледам още. Иначе за масата го разбрах, че се закача към някое от болтчетата. Идеята ми е да не сменям фабричния звук с афтърмаркет, защото колата си има добро аудио. Благодаря още веднъж за насоката!

 

Редактирано от Neptun
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво искаш да включиш последно?
Дигитален чейнджър,който е за USB флаш памет + 3.5мм жак или друго?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, точно така, колега - искам AUX вход да ползвам - независимо дали е за флашка или само с 3,5мм жак. Колата има и навигация, фабрична. Странното е, че тази букса, която си ми описал  - горе вдясно, беше включена в касетофона, въпреки, че не съм видял да има changer. Фактически всички гнезда бяха заети като го демонтирах. Явно трябва да се разровя по-внимателно, защото не виждам логика да е включена, ако не е свързана към нищо. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, благодаря за отговора - благодарение на него се ориентирах и видях, че просто буксата за чейнджър- симулатора е по-малка от оригиналната и не заема цялото гнездо, а само част от него - това, което е необходимо. 

За пореден път в този форум получих точна и адекватна информация на въпроса си - Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...