MaDcTaH Report post Posted July 23, 2018 Здравейте! Предварително се извинявам ако има такава тема, но аз поне не успях да я открия. От известно време запалката на колата ми спря - Ауди А3, 98' 1.8 без турбо. Проверих бушон №41, но изглежда не е там проблема, зачистих клемите вътре в самата запалка (даже специално си купих контакт спрей..) но и това не помогна. Лампичката до запалката свети, но до нея не идва ток. Предполагам е изгоряла, та въпроса ми е как се сменя това чудо, какво се разглобява и от къде се вади цялата схема? Предварително благодаря на всички отзовали се! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yavch0 Report post Posted July 24, 2018 Пепелника пада почти с поглед. Има един болт, който е точно вътре в пепелника. За други не се сещам - разгледай, няма какво да счупиш. Трябва да извадиш и кабелите, които са към запалката и светодиода - там внимаваш за пластмасата, която държи светодиода - лесно се чупи. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xpl0d Report post Posted July 24, 2018 пластинките вътре да не би са се огънали и да не прави добър контакт, пробвай да ги дръпнеш навътре Quote Share this post Link to post Share on other sites