Jump to content

Греене от централна конзола до педалите


gebona

Recommended Posts

Здравейте

Нов съм във форума и нов собственник на Ауди а6 ц5 1.8т 2000 г. Ще се радвам някой със същия автомобил да сподели дали и при него има подобно нещо, а именно силно загряване до педалите от дясно, от централната конзола. Питах майстор каза че според него са тръби за парното и охладителната система и можеби трябвало да има някъква изолация. Та дали някой има идея дали е така и има ли повод за притеснение.

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изолация няма там, евентуално може да ти е полуразкачена снадката на въздуховодите или да липсва малката част която отива по конзолата назад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора , но ако е снадка на въздуховод ще духа топло а ситуацията е след като покарам малко и на пипане се усеща загряла част а не духане 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега прочетох пак по-внимателно, първия път помислих че ства дума за конзолата като цяло. Иначе радиаторчето е точно там, но на моите коли никога не съм усещал ефекта, за сметка на това на доста коли може да се усети че конзолата по-нагоре малко пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами най - вероятната причина да го усетя е, че колата е нова и всичко ми прави впечатление и се притеснявам, като например пушенето и горенето на масло хаххаха, но ще свикна иначе съм много доволен от возилото

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...