Jump to content

Бобина 1.8 адр


asdffcho

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам и да чуя съвети за ситуацията. Карах си колата извънградско и изведнъж колата почна да губи мощност и като погледнах газовата беше се изключила и карах на бензин но и на него губеше мощност при първа възможност отбих да видя какво се случва и се оказа че колата работи на 3 цилиндъра. От там тръгнах към майстора и получих отговор че най-вероятно е бобината. Към 2-ри цилиндър нямаше искра. Възможно ли е от другаде да идва проблема? Свещите съм ги сменял преди 5-6-7хил. километра, а кабелите не са сменяни но изглеждат да са наред. В случай че се окаже, че е бобината към какво бихте ме насочили нова или 2-ра ръка. Ако е 2-ра ръка къде има (около Пловдив) или ако е нова каква марка или оригинална направо, че доколкото съм чувал китайските не били добри и не издържали повече от 2 месеца.

Редактирано от asdffcho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти продам една дето си има искра. Пиши ми лично. Оригинална е. Иначе и китайските стават, но искрата им е по-слаба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Ако си с отделен комутатор първо провери него защото имах същия проблем нямаше никой до бобината на 2ри цилиндър (явно там им е проблема) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих нова бобина Beru на добра цена и я взех и монтирах за да имам спокойствие като тръгна на някъде, иначе на 2-ри цилиндър нямаше искра. Сега остана да се изчисти дюзата която се зацапа докато прибирах колата на 3 цилиндъра и да спре да губи обороти като е студена сутрин. Благодаря на отзовалите се между другото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...