Jump to content

Теч от хидравлична рейка - Audi S6


crash77

Recommended Posts

Здравейте!

Протече ми рейката отдясно ,ще си я сваля сам ,но се чудя къде да я дам да я рециклират и възстановят качествено.Имам напредвид отваряне, сменяне на втулки лагери ,уплътнения.Ако е нужно шлайфане до докарване на ремонтен размер на пръта ,за семерингите и втулките. Пиньон ,гребен -шлайфане и така нататък.Искам да помоля колеги от София да дадът мнения ,там се намира сервизът в който мисля да я пратя,понеже аз не съм от София.Става дума за Жизел .Тъй като чета  в нета противоречиви мнения и не знам на кой да вярвам.

Благодаря предварително на всички отзовали се...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батин, ти вЕрно ли ми се скарА.....^_^

Има нарочна тема с препоръчани сервизи, отделно ако пуснеш търсачката с "рециклиране/рейка/рейки", ще ти изскочат сума теми по въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се карам на никой обяснявам какъв ми е проблема и очаквам ако някой има отговор да ми пимогне ...Нали за това е форума ? А не да изпадаме в безмислени спорове...За туй ти казах така .Извинявай ако съм те засегнал някакси.Питах за конкретния сервиз - човек ,ако някой има впечетления ...За това не ползвах търсачката.

Е какво като е ереин, евреите на са ли хора ??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не шлайфа, само че в  Ту Варна се прави и реставрира с заварка. И воловете се наварят и не се хвърлят, ама по лесно от моргата. Всичко си е до правилният човек и апаратура. Затова си дадохме единствената машина за шлайф на валове на кораби за скрап и Турция го купи,защото никой не го прави  ;-). 

Редактирано от Георги ЖОЖО
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...