Jump to content

dedomras

Recommended Posts

Колеги 

Потърсих каква ли не информация, но не е лесна за намиране! Питането ми е такова. Става дума за задвижващия кардан на задното. Ок. Ремонт с нови части или рециклиране? За ремонт търсих всичко като части и излизат доста, някой може ли да ми каже  номерата на частите които може да се сменят на кардана? Да пробвам да ги намеря нови? Карета, висящ лагер. Относно диф-а имам теч на масло от към кардана предполагам семеринга и на нея някой ако се е мъчил да сподели мнение ;) та за рециклиране къде в София. Втора ръка имам вече предложения :) там е ясно взимаш и сменяш :)

Edited by dedomras
Link to comment
Share on other sites

Здравейте колега! Мога да споделя опит със семеринга на  дифа. И при мен беше протекла. Но за съжаление не успях да намеря размера и по магазините за авточасти излизаше само оригиналната - 100лв. Имам приятел в Ауто1, който се разрови и намери размера на семеринга от към полуоската, но за въпросния не. Та се наложи оригинален. Другото, което ми каза майстора като го смени, че е малко по - различен и с обикновен, можело да не стане. Кое е по -различното не знам. Дано това да ти е от полза. Поздрави :zustimm:

Edited by krasipk
Link to comment
Share on other sites

Благодаря Колега. Само ако може да споделиш от къде купи въпросната семеринга и евентуално ако имаш номера като част на нея :)

Link to comment
Share on other sites

Закупих я от Ауто 1. В Ауто + също би трябвало да ти свършат работа, тъй като те предлагат оригинални ВАГ части. Номера не мога да ти кажа, защото изхвърлих кутията. Не се притеснявай, в магазина ще ти я намерят за 5 минути :) . И аз нямах номера на частта. Успех с ремонта :zustimm:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...