Jump to content

Recommended Posts

Колеги 

Потърсих каква ли не информация, но не е лесна за намиране! Питането ми е такова. Става дума за задвижващия кардан на задното. Ок. Ремонт с нови части или рециклиране? За ремонт търсих всичко като части и излизат доста, някой може ли да ми каже  номерата на частите които може да се сменят на кардана? Да пробвам да ги намеря нови? Карета, висящ лагер. Относно диф-а имам теч на масло от към кардана предполагам семеринга и на нея някой ако се е мъчил да сподели мнение ;) та за рециклиране къде в София. Втора ръка имам вече предложения :) там е ясно взимаш и сменяш :)

Редактирано от dedomras
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колега! Мога да споделя опит със семеринга на  дифа. И при мен беше протекла. Но за съжаление не успях да намеря размера и по магазините за авточасти излизаше само оригиналната - 100лв. Имам приятел в Ауто1, който се разрови и намери размера на семеринга от към полуоската, но за въпросния не. Та се наложи оригинален. Другото, което ми каза майстора като го смени, че е малко по - различен и с обикновен, можело да не стане. Кое е по -различното не знам. Дано това да ти е от полза. Поздрави :zustimm:

Редактирано от krasipk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Колега. Само ако може да споделиш от къде купи въпросната семеринга и евентуално ако имаш номера като част на нея :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закупих я от Ауто 1. В Ауто + също би трябвало да ти свършат работа, тъй като те предлагат оригинални ВАГ части. Номера не мога да ти кажа, защото изхвърлих кутията. Не се притеснявай, в магазина ще ти я намерят за 5 минути :) . И аз нямах номера на частта. Успех с ремонта :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...