dedomras Posted November 1, 2018 Report Share Posted November 1, 2018 (edited) Колеги Потърсих каква ли не информация, но не е лесна за намиране! Питането ми е такова. Става дума за задвижващия кардан на задното. Ок. Ремонт с нови части или рециклиране? За ремонт търсих всичко като части и излизат доста, някой може ли да ми каже номерата на частите които може да се сменят на кардана? Да пробвам да ги намеря нови? Карета, висящ лагер. Относно диф-а имам теч на масло от към кардана предполагам семеринга и на нея някой ако се е мъчил да сподели мнение та за рециклиране къде в София. Втора ръка имам вече предложения там е ясно взимаш и сменяш Edited November 1, 2018 by dedomras Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasipk Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 (edited) Здравейте колега! Мога да споделя опит със семеринга на дифа. И при мен беше протекла. Но за съжаление не успях да намеря размера и по магазините за авточасти излизаше само оригиналната - 100лв. Имам приятел в Ауто1, който се разрови и намери размера на семеринга от към полуоската, но за въпросния не. Та се наложи оригинален. Другото, което ми каза майстора като го смени, че е малко по - различен и с обикновен, можело да не стане. Кое е по -различното не знам. Дано това да ти е от полза. Поздрави Edited November 2, 2018 by krasipk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedomras Posted November 2, 2018 Author Report Share Posted November 2, 2018 Благодаря Колега. Само ако може да споделиш от къде купи въпросната семеринга и евентуално ако имаш номера като част на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasipk Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 Закупих я от Ауто 1. В Ауто + също би трябвало да ти свършат работа, тъй като те предлагат оригинални ВАГ части. Номера не мога да ти кажа, защото изхвърлих кутията. Не се притеснявай, в магазина ще ти я намерят за 5 минути . И аз нямах номера на частта. Успех с ремонта Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedomras Posted November 2, 2018 Author Report Share Posted November 2, 2018 Мерси! Ще се допитам до тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts