Recommended Posts

Колеги 

Потърсих каква ли не информация, но не е лесна за намиране! Питането ми е такова. Става дума за задвижващия кардан на задното. Ок. Ремонт с нови части или рециклиране? За ремонт търсих всичко като части и излизат доста, някой може ли да ми каже  номерата на частите които може да се сменят на кардана? Да пробвам да ги намеря нови? Карета, висящ лагер. Относно диф-а имам теч на масло от към кардана предполагам семеринга и на нея някой ако се е мъчил да сподели мнение ;) та за рециклиране къде в София. Втора ръка имам вече предложения :) там е ясно взимаш и сменяш :)

Edited by dedomras

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте колега! Мога да споделя опит със семеринга на  дифа. И при мен беше протекла. Но за съжаление не успях да намеря размера и по магазините за авточасти излизаше само оригиналната - 100лв. Имам приятел в Ауто1, който се разрови и намери размера на семеринга от към полуоската, но за въпросния не. Та се наложи оригинален. Другото, което ми каза майстора като го смени, че е малко по - различен и с обикновен, можело да не стане. Кое е по -различното не знам. Дано това да ти е от полза. Поздрави :zustimm:

Edited by krasipk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря Колега. Само ако може да споделиш от къде купи въпросната семеринга и евентуално ако имаш номера като част на нея :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Закупих я от Ауто 1. В Ауто + също би трябвало да ти свършат работа, тъй като те предлагат оригинални ВАГ части. Номера не мога да ти кажа, защото изхвърлих кутията. Не се притеснявай, в магазина ще ти я намерят за 5 минути :) . И аз нямах номера на частта. Успех с ремонта :zustimm:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.