Jump to content

При дъжд влиза вътре вода!


JmeLche

Recommended Posts

При условие, че отводнителната пластмаса е налична за 15лв нова, има ли нужда от подобни изпълнения? Разбирам да е 40-50лв и нагоре, но тогава пак бих я потърсил от кола на части, вместо да дупча и да слагам пвц и видии. Тоя филтър, за да няма капак там, който да го покрива плътно, има причина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам пластмаса , единствената е кората отгоре която от годините не оплътнява добре  , и навесчето не е плътно хваното е 4 видии за рамката на филтъра с дистационни втулки за да смуче въздух 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, това е въпросната пластмаса, която съм оградил. Когато това е налично, водата влиза, защото кората под чистачките е "изметната" от годините и жегата - не случайно съм споменал, че съм купил нова кора, която легна на уплътнението и положението заспа. Ако се загледате всички, които мрънкате, че влиза вода през филтъра - или я няма пластмасата, или кората е изметната и не ляга на уплътнението ... или и двете.

 

Spoiler

image.png.37b5fef078aa0cd3bf0ddc1a9af80446.png

 

П.П.: А това с плексигласа отгоре е пълен ташак и обезмисля наличието на филтър.

П.П.2: Толкова часове съм загубил в четене на тоя проблем и решението го нямаше в нито един български форум, а в чуждестранните едвааа се споменаваха тия отводнителни пластмаси. Като в някои модели има една по-различна, продълговата, която ходи през целия филтър - тва не го намерих никъде, в никоя А3-ка, а оглеждах няколко из моргите. Един дори ми поиска 30 лева за тая х*йня, която струва 15 от Порше.

 

Слушайте патило.

Редактирано от darknessevil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята беше с тази продълговатата пластмаса над филтъра и беше захваната на четирите дупки, вижда се на снимката на колегата с плексигласа.

Редактирано от bobitur
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ташак ,ташак  ама от както сложих поликарбоната проблемите приключиха , климатика работи с пълна сила , всеки сам си решава как да го направи,  аз показвам бърз лесен и бюджетен вариант. На мен ми отне 15 мин всичк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отводнителна пластмаса е спряна от производство от 2018г, сега ги питах, ако някой знае от къде другаде мога да я поръчам, ще съм благодарен!

Кората за чистачките я има 151лв с ДДС.

 

 

Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От кола на части. Не вярвам някой да държи на склад подобна част.

Щях да проверя дали тези на Октавия, Леон и Г4 са еднакви и се произвеждат още, обаче изтрих марките от моята ЕТКА. Някой друг ако може, да погледне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...