Valentin940828 Report post Posted September 12, 2019 Преди около месец както се движех по магистралата с около 110 120 върнах четвърта скорост за да испреваря и колата просто угасна без никакво тресене на колата без никакви странни шумове без никакви грешки опитах да запаля но нямаше начин закарах колата в сервиза след около месец търсене не излезна никакъв проблем на диагностики никаде единсвеното което успяха да открият беше че е изчезнало 2.5 литра масло и при опита ми да я запаля меришеше на изгоряло масло та вапроса ми е дали на някого му се е случвало и дали може да ми помогне Quote Share this post Link to post Share on other sites
DJANO Report post Posted September 12, 2019 Търси го в интеркулера това масло, така ми се струват на мен нещата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BECKO Report post Posted September 13, 2019 Тоя мотор с кило масло останало в него като си му "боднал една четвърта" за да изпревариш сещаш ли се какво му се е случило ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Valentin940828 Report post Posted September 14, 2019 Маслото е изгорял при опитите да запаля наново или поне аз така си го обяснявам понеже маслото си беше на мястото предния ден и има около още 2 литра масло останало така че проблема надали в това Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted September 14, 2019 Това преди месец, а сега как е? Има ли някакъв проблем? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Valentin940828 Report post Posted September 14, 2019 Понеже колата беше във Испания и тук се опитваха да я ремонтират обаче не намериха проблема какво ли не я правиха и накрая на сляпо искаха да сменят двигател и се принудих да я върна във България понеже не мисля че е правилно просто така без причина да сменя двигател .. А пък и доста солено ми излизаше 3000евро.. Сега е във сервиз във България.. Тези дни според мен ще се разбере какво и е но някои ако има някаква идея какво може да е да помага.. Благодаря предварително @DJANO и аз така мисля Quote Share this post Link to post Share on other sites