N0pr3s3n7 Posted October 14, 2019 Report Share Posted October 14, 2019 Имам проблем с щората на панорамния покрив ! Преди няколко дена е прибрах и след като натиснах да се вади започна да щрака нещо и запецна - самия плат се е заклещил някъде и от другия край се вижда как водача(една метална лентичка , предполагам това е водача ) не си е на мястото майче - т.е. не е в улея където върви самата щора. Всичко по моторната част на щората работи (т.е. моторчето което е прибира и вади). Някой може ли да препоръча сервиз в Пловдив или човек който се занимава с такива работи , иначе ще записвам час в Порше .. пък там не знам какви пари ще ми искат накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 имам същия проблем??? и аз съм от Пловдив,намери ли решение колега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako8222 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Оправихте ли си щорите, колеги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako8222 Posted July 17, 2022 Report Share Posted July 17, 2022 За който му е интересно, намерих този клип по темата - разглобяване на 1/3та от колата, за да се смени щората. Явно се навива неправилно и някъде там се намотва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 оправихме ги отдавна,даже съм продал тази кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemia998 Posted June 25, 2023 Report Share Posted June 25, 2023 Къде и за колко пари ви оправиха щората ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 https://elstakla.com/услуги/ е тука- около 1000 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts