N0pr3s3n7 Report post Posted October 14, 2019 Имам проблем с щората на панорамния покрив ! Преди няколко дена е прибрах и след като натиснах да се вади започна да щрака нещо и запецна - самия плат се е заклещил някъде и от другия край се вижда как водача(една метална лентичка , предполагам това е водача ) не си е на мястото майче - т.е. не е в улея където върви самата щора. Всичко по моторната част на щората работи (т.е. моторчето което е прибира и вади). Някой може ли да препоръча сервиз в Пловдив или човек който се занимава с такива работи , иначе ще записвам час в Порше .. пък там не знам какви пари ще ми искат накрая Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola_RS Report post Posted November 27, 2019 имам същия проблем??? и аз съм от Пловдив,намери ли решение колега? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sako8222 Report post Posted July 15, 2022 Оправихте ли си щорите, колеги? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sako8222 Report post Posted July 17, 2022 За който му е интересно, намерих този клип по темата - разглобяване на 1/3та от колата, за да се смени щората. Явно се навива неправилно и някъде там се намотва. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola_RS Report post Posted July 25, 2022 оправихме ги отдавна,даже съм продал тази кола Quote Share this post Link to post Share on other sites
golemia998 Report post Posted June 25 Къде и за колко пари ви оправиха щората ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola_RS Report post Posted June 29 https://elstakla.com/услуги/ е тука- около 1000 лв Quote Share this post Link to post Share on other sites