Jump to content

скоростна кутия на б4

калашников

Recommended Posts

здравейте колеги за много години, имам въпрос към хората с опит по кутиите на б4ките
на всички предавки най-вече на 4та и 5та след 2000  до 2300 об/м леко просвирва лагер  тънко свистене така се дочува само при подаване на газ,
като върна педала изчезва виенето. Гелдам по ютуба един руснак дето ги разбира кутиите  отворил една акм и вади на ред от нея задната петата синхронизатори и т. н.  и понеже той казва :: това е лагера на петата, това е на задната и т н, Въпроса ми е според вас  кой лагер вие  оня ролковия на края на вала отзад или  долу до планетарния механмизъм също имало някакъв или  някой от тия на отделните предавки ли ? кой от всички най-често се разбучава според вас 

А защо да не е лагер на планета например? Няма начин, някой да ти каже кой е точния пръцнал лагер. Е, стига да не е преродената баба Ванга.

Edited by NIKO

На 1.01.2020 г. at 20:24, NIKO написа:

е може някой да е отварял 3 5 9 кутии и да се е оказвал все един и същ, идеята ми е че може да  има някой от всичките който най-често се разебава и да е известен 

понеже мисля да прехвърля 5та предавка от акм на cgt  само петата, понеже ми е къса  

Edited by VBI
Цитирането на предходно мнение е в разрез с правилата на форума!