Jump to content

Проблем с турбо


ivandyanov

Recommended Posts

Здравейте искам да пипам къде да си рециклирам турбото става въпрос за а3 8л 1.8т код на мотора ARX Quattro колата пуши в ниските обороти не постояно от време на време върви нормално колата я взех с чип тунинг от маднес давайте съвети.Благодаря предварител!!!

 

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Адлер. Турбо, което щеше да заминава в кофата, откриха, че има далеч по-малък проблем, който го отстраниха в рамките на 1 ден за смешни пари. Към турбото дойде и гаранция за ремонта, както и листи с данни от стенда преди и след тяхната намеса. Не съм виждал друга фирма, работеща по този начин. Това не им е първата турбина, с която са толкова коректни и бързи. От сервиза, където поддържам автомобила си, работят с тях. Същите те ми дадоха препоръката, те ми показаха и документи от ремонти на Адлер на други турбини.

 

С GR нямам опит, но изчетените неприятни истории във фолксваген форума, и не само, ме отказаха от тях, когато аз търсих информация.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията имам един друг въпрос след рециклиране колата е с чип и е настроенна след поправката на турбото налага отново качване на дино или допълнителни настройка.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...