janoar

Members
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

About janoar

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  1

Персонална информация

 • Location
  1

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Добре ве, като толкова ви боли... Взимате 2.0т махате тая смешна глава, и праскате една от 1.8т или даже атмосферна. Сменяте компа и си имате 2.0T с 5клапана и мулти пойн инжелжион.
 2. Една е, за жалост. Маперите са виновни. Това с трите турбини се реализиРва У Финландия и няма да съм първият. Макар, че и там виждат зор с мапването... Остана варианта с две веялки+чарджър....ако не.ми открадне някой идеята о'време. Че сега съм в друга трорческа насока. Нека се завърти желязото без да утепа околните с шрапнета, па ше се мисли натам, дали-или нещо друго. Че както казват дизел бегачка ....нема. А паре пък хич.
 3. Не ве, за червеното старо съм се нарекъл. Онова с надутите калници, гледам седи и само място ти заема.... да помогна един вид.
 4. Нема кой да се мери с теб въпреки известни липси в броя цилиндри. Ама като гледам онова старото... не ти е зор, сигурно си го прежалил. Ако не ти трябва, да боцна душегуба вътре.
 5. На предно не е страшно за съединителя, като се назори си върти гуми и го разтоварва от нютони, ама това стържене на първа по мирише на някое лагерче.
 6. Знам, ама какво да направя, като всичкия акъл идва със закъснение. По-правилно би било да ползвам две малки турбини(1749примерно) ала 2.7тт и винтов компресор от 3.0тфси на каскада. И щях да си имам барове вятър на воля. 3-3.5.
 7. Има много за доизкусоряване... март ако се движи, ще е постижение.
 8. И аз така мислех... И такааа, гови се, готви се.
 9. Знам един преживял същата дилем с едно А6 1.9 4х4..
 10. Може да те поканя за оператор на близкия план....
 11. Днес ми се обадиха от ЗИГ Сливен, готов е. В петък го бяха качили на масата и се обадиха за доуточнения, днес вече е готов. В петък-събота почва интересното.
 12. И абонамент при вносител на масло.
 13. И нека събирането почне тази седмица!
 14. Горивната система е направена да се кара без масло в нея.