Jump to content

Сервиз за преглед на а3 1.9тди

Recommended Posts

Здравейте!

Преди около месец смених съединител и маховик + помпи на съединителя в един сервиз в надежда, но около седмица след това излезнаха няколко проблема, та търся сервиз да прегледат работата на другите "майстори" както и още едно две неща.

1. При изгасяне на колата се чува нещо като намаляваща по сила вибрация за около 1-2 секунди (преди ремонта ставаше всеки път и ми казаха че е заради почти умрелия съединител/маховик, но след смяната пак се появи)

2. От предната част на колата се чува някакво тропане (при минаване по павета/легнали полицаи), което не мога да остановя за момента дали идва от окачването или са изпуснали някое винтче при ремонта и подскача с колата.

Освен това имах лек инцидент и волана е леко децентрализиран (с няколко градуса, нищо фрапантно но ми се иска да го погледнат).

Живея в люлин, сервизи близо до или в люлин са за предпочитане, но в крайна сметка търся нещо качествено където няма да ме лъжат и мотаят със схеми (за каквито сме чели във форума достатъчно). Ако имате и някакъв ориентир за цените, ще съм благодарен на втора.

Благодаря предварително, поздрави!

Благодаря! Язък за тоз' Мишо, който се преместил в Хърватия, много го хвалят. За сега към д-брос се насочвам.

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение!