tankoo97 Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Здравейте колеги 🙂 Имам проблем със автоматичната скоростна кутия на Audi a4 b7 2.0tdi 140hp Проблемът е, че светнаха PRNDS в червено на таблото и скоростната кутия влезна в авариен режим и започна да тресе при ускорение. Закачих я на диагностика и ми изкарва само тези две грешки. Ще съм много благодарен ако някой колега ми помогне с отстраняването на проблема или поне да ме насочи към какво да се обърна и да потърся проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 (edited) Тези 2 грешки излизайки заедно ме водят на мисълта че проблема е най-вероятно в буксата на компютъра на мултитроника. Ако не е буксата значи е самия компютър - това е по-лошия случай. Edited July 30, 2020 by CVT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankoo97 Posted July 30, 2020 Author Report Share Posted July 30, 2020 Колега къде се намира този компютър? Как да стигна до него за да проверя буксата и какво може да и се е случило на нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Може да е влязла вода и да предизвиква лош контакт поради корозия. Компютъра е черната кутия най-отзад на Мултитроника. Буксата е това кръглото: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankoo97 Posted July 30, 2020 Author Report Share Posted July 30, 2020 Благодаря много колега, утре ще я погледна 🙂 Възможно ли е от това да тресе колата при набиране/ускоряване на скороста? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Напълно възможно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin8317 Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 (edited) Здрасти колега! Имам същия проблем с мултитроника ти успя ли да оправиш твоя и как? Edited August 10, 2020 by martin8317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamenaydi Posted August 11, 2020 Report Share Posted August 11, 2020 При мен ето тази грешка се появи.когато дам от p до s и мина през всичките скорости до спорт и върна отново до P и грешката се изчиства но след време пак се появява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts