Jump to content

Recommended Posts

Взех си в тубички ро 1л,та въпроса ми е-Трябва ли да има от онова лъскавото под карачката на тубичката или не???Защото някъде из форума бях чел,че ако няма такова значи е менте.Как е маслото според вас?А мерси за отговорите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш късмет, че точно в такава тубичка си държа малко масло за домашни цели и няма фолио, така че може би е истинско (аз го купувам само от склада вносителя). Откъде купи маслото все пак. :respekt:

И моето лично мнение: Това е нисък клас за твоя мотор. Трябвало е да вземеш 6100 Synergie, което е 87 % синтетично. Разликата в цените не е чак толкова голяма. :D

Редактирано от KOKO 100 C4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София разликата между 4100 и 6100 е под 5 лева от Оборище! За 2,5 евро не си заслужава 4100. 6100 е перфектно масло, сложихме на един френд 80-ка, 1,8 карбуратор и колата се преобрази! Шума наполовина! А той смени и гумички на клапаните, водна помпа, бензинова помпа, проми си двигателя с промивно масло на Приста и с нови свещи Бош и кабели Бош сега си свирка! А и каза, че има около 1л/100 по малък разход при един и същ маршрут, ама щял да го засича на дълъг път. За кола на 210 000 е верно адски различна! А сребърната лепенка я имаше, но неговата туба беше от 5 литра!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Италия,тук живея.Е исках точно такова да взема ама нямаше.Слеващия път ще е такова.

Провери в саита на www.motul.de някъде на края има лилава линия и ги пише всичките вносители за съответната държава и можеш да си намериш Фирмения магазин за Италия.Така ще си сигурен какво купуваш. :bia: 6100 е наистина по-доброто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...