Jump to content

Грешка Acc brake guard an adaptive cruise control not available

EmRaH4oO

Recommended Posts

Тази сутрин ми изписа тази грешка на таблото. Дистрониците са си на мястото не съм мил колата скоро а инидари не съм имал отпред. Единственото е че карам по много разбити пътища. След като я прочетох на ваг-ком показва това 

F1791BB9-E1A1-4048-B5DE-699C2195740E.jpeg

Има грешка в друг зависим модул. Направи пълен скен, запиши го на файл и го дай тук.

Освен тази грешка имаше още няколко които мисля не бяха свързани с нея. Такива като ниско налягане в гумите неработещ бутон на задното управление на климатроника. Единственото което ме притесни е още една грешка на трансмисията. Сега не ми е удобно но довечера ще направя пълен аутоскен и ще постна. Другата грешка е тази 

BA1FA5B6-AB07-4BFE-BAB3-5C2DC0B71073.jpeg

А какъв ще да е този проблем с камерата, тя ли трябва да се подмени или кабела към нея. Понеже трия грешките и се появяват пак

Edited by EmRaH4oO

• 2 weeks later...

Имам същия проблем и след диагностика в Д-Брос ми казаха, че проблемът е в камерата и вариантът е само нова и оригинална от Порше, която да се препрограмира след това от тях. Самата камера се намирала в предното стъкло и била протектирана. Знаете ли колко би струвала нейната подмяна и наистина ли само там може да се направи?

• 3 weeks later...
  • 2 years later...
  • 9 months later...