EmRaH4oO Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 Тази сутрин ми изписа тази грешка на таблото. Дистрониците са си на мястото не съм мил колата скоро а инидари не съм имал отпред. Единственото е че карам по много разбити пътища. След като я прочетох на ваг-ком показва това Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 Има грешка в друг зависим модул. Направи пълен скен, запиши го на файл и го дай тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmRaH4oO Posted August 3, 2021 Author Report Share Posted August 3, 2021 Освен тази грешка имаше още няколко които мисля не бяха свързани с нея. Такива като ниско налягане в гумите неработещ бутон на задното управление на климатроника. Единственото което ме притесни е още една грешка на трансмисията. Сега не ми е удобно но довечера ще направя пълен аутоскен и ще постна. Другата грешка е тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmRaH4oO Posted August 3, 2021 Author Report Share Posted August 3, 2021 Имало е и други грешки които съм пропуснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 Ясно. ACC-то се е изключило заради проблема с камерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmRaH4oO Posted August 3, 2021 Author Report Share Posted August 3, 2021 (edited) А какъв ще да е този проблем с камерата, тя ли трябва да се подмени или кабела към нея. Понеже трия грешките и се появяват пак Edited August 3, 2021 by EmRaH4oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 (edited) камерата е виновна Edited August 3, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmRaH4oO Posted August 3, 2021 Author Report Share Posted August 3, 2021 И аз това си мисля понеже преди да даде грешка не винаги ми сработваше пре сенсе трябва да търся нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
150hp Posted August 17, 2021 Report Share Posted August 17, 2021 Имам същия проблем и след диагностика в Д-Брос ми казаха, че проблемът е в камерата и вариантът е само нова и оригинална от Порше, която да се препрограмира след това от тях. Самата камера се намирала в предното стъкло и била протектирана. Знаете ли колко би струвала нейната подмяна и наистина ли само там може да се направи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Germanecaa Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 Колата ако има автокаско, защо не... Схващаш ми мисълта 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIesel8899 Posted January 16 Report Share Posted January 16 Колеги помагайте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysezgo Posted November 10 Report Share Posted November 10 Поправя се камерата не е нищо трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts