Jump to content

Вода в колата


Desire123

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам следният проблем, постоянно имам вода в колата от страната на шофьорското място и по точно към скоростния лост. От скоро започна и отзад да има локвички също към средата. Времето няма значение дали вали или е сухо, все си има вода. Проверил съм и няма течове от никъде, сякаш под тапицерията влиза вода от някъде. 

Възможно ли е от отводнителната система, но да стига чак до там.. Или от радиаторчето на климатика, но не е мазно. Ще съм ви благодарен на всякакви мнения. Колата е ауди а3, 99 година, 4ри врати! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цяла седмица вали. Не до там, ами ако има достатъчно локви и вода и нагоре ще си тръгне. Влиза много вода отнякъде, за да стига до там. Колата да се вдигне на подемник или да се види на канал за липсващи тапи отдолу!

За задната пръскалка водата минава от различно място, следователно не е от нея. Радиаторчето също е встрани от проблемните зони.

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега! И аз имам съмнения, че може да влиза вода от някъде доста, но интересното е, че нито капе от някъде, нито има теч, сякаш от долу излиза и е напоена в тапицерията.Иначе тапите са си на място,но не знам дали отводнителните канали ако са запушени, къде може да избие тая вода или от къде да влезне 🤔

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...