Jump to content

Задно окачване на B4 quattro


barz4eva

Recommended Posts

Колеги, наскоро си закупих ауди 80 б4 quattro. Имам въпрос относно задното окачване, тампоните са износени и са за смяна, но не намирам. Въпросът ми е откъде да си закупя или дали има някаква алтернатива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са колегите  които ще ти помогнат -продават усилени тампони на Мейле. https://audibg.com/forum/index.php?/topic/77310-масла-castrol-motul-total-окачване-meyle-hd-внос-от-германия/. Алтернативи не търси.Ако ти ще ги сменяш внимавай много с реглажните болтове на задното окачване ,че често са запецнали и се късат после оставаш без автомобил поне за семица ,а се продаваха само оригинал преди време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ги тампоните в магазините, има ги и в Димитров. Болтовете за реглажа на задния мост също се намират, но са ~20 лв/бр. Амортисьорите са малко дефицитни, но стават от Б5 куатро - малко повдигат задницата, но лично аз точно това търсех. Предполагам с пружини от Б5 куатро всичко ще си дойде на мястото. Алтернативата е полиуретан. Аз полиуратанови съм сложил на горните и долните носачи и разлика не виждам спрямо гумените. Имам чисто нови малките за долния носач и тези за шенкела, ако имате интерес пишете ЛС, ще се споразумеем за някаква символична цена. Имайте предвид, че отзад е хубаво да се смени всичко, амортисьори и всички тампони за да се наслаждавате на колата. Няма да е евтина подмяната - нямам предвид цената за работа, а цената на частите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...