ionata06 Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Здравейте, колеги. Имам следния проблем: вече няколко пъти се случва колата (Q7 4m 2016) да изписва грешка за изгоряла крушка, като в този момент спират да светят и двата стопа - светлините (включват се резервните на бронята), след няколко запалвания на колата се оправят и няма грешка. Струва ми се, че го прави когато времето е по-топло. Някакви съвети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweep Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Вижда да няма влага в стоповете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionata06 Posted November 7, 2021 Author Report Share Posted November 7, 2021 Днес погледнах, като не ми изглежда да има влага (поне няма капки и следи от вода). Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1ppers0n Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 При мен ставаше така на А. Смениха някакво уплътнение и се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionata06 Posted November 29, 2021 Author Report Share Posted November 29, 2021 Да, аз също предполагам, че може да е или от някое уплатнение или от някоя букса, но не зная как да се установи от къде е точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1ppers0n Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 Просто го смени, то е 40-50 лв в Ауди Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionata06 Posted November 29, 2021 Author Report Share Posted November 29, 2021 (edited) не е въпроса в 50-те лева, само някой да каже кое е това уплатенение, къде е? Edited November 29, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1ppers0n Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 На самия стоп е. Като кажеш уплътнение на стоп те ще ти кажат кое е, едва ли им е за първи път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Латин Лилов Posted January 7 Report Share Posted January 7 @ionata06 Здравейте. Имам същия проблем. Бихте ли ми казали как го отстранихте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rcommerce Posted January 17 Report Share Posted January 17 Здравейте, и аз имам същия проблем със стоповете. При работещ двигател и се отгвори багажника след това изгасват светлините. Някой да сподели как е решил проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts