Jump to content

sweep

Members
  • Мнения

    10201
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sweep

  1. Здравейте, Продава се автомобила от заглавието. https://m.mobile.bg/details/11708079757397611 Автомобилът е внесен от Канада и закупен от автокъща, на реален и доказуем пробег от 173 000 км без никакви инциденти. Регистриран и обслужен, автомобилът разполага с активно каско и гражданска към ДЗИ. Пристигнал с технически проблем във въздушното окачване, но всички амортисьори и възглавници са подменени и в гаранция. Челното стъкло бе увредено при транспорта, но е заменено с оригинално стъкло с акустична и термозащита + подгрев - Saint-Gobain. Всички системи и екстри на автомобила са в пълна изправност. Състоянието на двигател, скорости, окачване и салон са безупречни. Оборудванe: 4700 cс V8 Bi Turbo. 7GTronic+. AirMatic. 4Matic. AMG package Би ксенонови завиващи фарове Преден и заден парктроник Камера за заден ход Система за измиване на фарове Оригинални AMG джанти R20 Степенки Рейлинг на тавана Кожен салон с перфорирана кожа Подгряване и обдухване на предните седалки Подгряване на задните седалки Подгряване на волана Подгряване на предното стъкло Прибиране и подгряване на огледала Лейн асист система Навигационна система Система за следене на пътни ленти Автопилот Кожено шито табло Електрически багажник Мултифункционален кожен волан с подгрев и памет Подлакътник Система Isofix Панорамен, черен таван Автоматик 7GTronik+, пера за смяна на скорости от волана 3 зонов Климатроник Памет на седалките Премиум озвучителна система Harman/Kardon Електрически теглич Автомобила се намира в София, за допълнителна информация, моля обадете се на посочения в обявата телефон.
  2. Ако ще харчи повече от 10 градско се отказвам... Дайте малко по-сериозно. Ако някой има преки технически наблюдения да дава. На кой, колко му харчи е безпредметно.
  3. Поне такава информацяи бях чел тук, за 2018 канадската версия. Нещата клонят към големия камион. Не съм сигурен, че с децата ще се вместим в Q5.
  4. Здравейте, Въртят ми се някакви идеи в главата за тези два автомобила. Гледам бензиновите варианти 2.0 265 коня за Q5 и 3.0 333 коня за Q7. При вискчи положение ще се внася от канада. За 3-ката мисля, че съм наясно - 2 реда дюзи, турбо, здрав мотор. За 2-ката обаче нямам никаква информация, струва ли си, здрав ли е? Какъв е случая с тоя електромотор. И не на последно място кутията... До колкото разбрах е S Tronic 7 степенен. Той как е?
  5. Колега, не искам да те притеснявам, ама това се отнася за всички автокъщи.
  6. Ето, вече знаеш, ходи заверявай и се върни пак след години, като имаш реална информация.
  7. Играч, спри да се излагаш и да споделяш информация от "един приятел ми каза". Ти от позицията на аз чух, че така било водиш разговори с хора, които са внесли и карат такива коли. Няма нищо, което не се знае от първа ръка и коментарите ти са абсолютно безполезни.
  8. sweep

    2.5tdi +360hp

    Другата седмица проекта става на 4 години, предполагам Данчо е подготвил изненада за празника.
  9. Защо не си купите здрава канадка и не си я докарате? Трябва си малко ровене и търпение, но резултата си струва.
  10. Предкодира се на виртуалния кокпит. На аналоговото табло... Тази е доста базова като цяло. Мисля, че това им е най-ниското ниво на ободурдане.
  11. В този касус бих избрал бензина. Вкарай си от Канада, цената ще те изненада приятно и колите са читави.
  12. Лага го има и се усеща най-мого при потегляне. След първоначалното отлепяне и вдигане на 20км вече си върви адекватно колата. До колкото ми е известно точно скоростите причиняват тая дупка.
  13. Колкото и банален да е отговора - каквото намериш читаво - купувай.
  14. Вземи столчетата с теб и жената. Сигурен съм, че няма да се съберат на задната седалка.
  15. Колегата ти да дал доста полезна информация, простоя я е "опаковал" в негов стил.
  16. Проверка на сервизната история с ВИН номера.
  17. Е, като има нов дизайн е оправдано, но за същия дизайн да давам 2.5к всяка година няма как да се случи.
  18. Аз съм доволен от новия модел. Толкова прилича на 12про, че жената не го иска
  19. Вие какво си мислите, че кара хората да си купуват рена и шкоди?
  20. sweep

    2.5tdi +360hp

    Продавай цялата сергия. Вземи си С4 Б8 и давай газ.
  21. sweep

    2.5tdi +360hp

    Данчо, хобито ти излезе доста скъпо, но за сметка на това се забавлява повече от 3 години. Дано да се намери начин да подкараш колата.
  22. sweep

    2.5tdi +360hp

    Стискаме палци Данец. Дано всичко да е наред и да успееш да се порадваш на колата.
  23. най-добрият вариане е да имаш комплект зимни и комплект летни гуми. Ползването на всесезонна гума е компромис, с който трябва да се съобразяваш на пътя. Ако го правиш - няма да имаш драми. Всесезонните гуми имат достатъчно прилично представяне.
×
×
  • Create New...