novvkluba Report post Posted November 16, 2022 (edited) Здравейте пак съм аз. Искам да премахна модула за автоматично включване (който е слаган допълнително от друг човек)на светлините, защото като дам няколко пъти на контакт (примерно) и няма ток. Търсих го около фаровете, но без успех... Ще ви бъда много благодарен ако някой ми каже как да се справя с този досаден проблем. Ауди а3 8л 2001 1.9 131 Edited November 16, 2022 by novvkluba Quote Share this post Link to post Share on other sites
s7r3l0k Report post Posted November 16, 2022 Аз бих погледнал зад кората под волана, около ключа за светлините. Quote Share this post Link to post Share on other sites
novvkluba Report post Posted November 16, 2022 Ок колега. Благодаря за отговора ти! Утре ще погледна и там. Забравих да допълня възможно ли е от този модул да не ми тръгват фаровете за мъгла (предни и заден) или просто ключа е сдал багажа Quote Share this post Link to post Share on other sites
FEN_NA_TDI Report post Posted November 16, 2022 А ти защо реши че проблема е в модула? Quote Share this post Link to post Share on other sites
novvkluba Report post Posted November 17, 2022 Защото не знам коя жица къде са я вързали и си мислех щом нито предния нито задния тръгват това ми е логиката. Бушоните са здрави, крушките също са здрави. Quote Share this post Link to post Share on other sites