Ouch0458 Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 (edited) Здравейте колеги. Някои знае ли къде мога да си махна катализаторите на Ауди q5 3.0t и дали някъде в бг изработват т.нар test pipes. Също така продават ли се някъде heat exchanger-и в Бг? Благодаря. Edited May 16, 2023 by Ouch0458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drone Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Някъде където правят генерации ще могат да ти ги свалят и евентуално да ти направят test pipes. Ще трябват и спейсъри за О2 сензора. Поне при Q5 Има място и катализаторите могат да излязат отдолу без проблем. Това не знам дали е ок като качество. С ГГбг може да дойде без митница. На IE има представители в София вече. За HeatExchanger-a доколкото знам няма в България. Цените от Европа са, доста дебели. Вариант е UK ама и там май са сходни, общо взето 2500+ И чакане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouch0458 Posted May 16, 2023 Author Report Share Posted May 16, 2023 (edited) Благодаря. Аз съм в Щатите, исках да си изпратя колата към бг за да има какво да карам там. Питах за да знам дали тези части ги има в бг или да си ги взема от тук! Edited May 19, 2023 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drone Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 Вземи си ги от щатите. Merc Racing Heat Exchanger и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts