Jump to content

Drone

Members
  • Мнения

    330
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Drone

  1. Масово е тракането. Като се напръска спира да Има вариант да се махне и ветробрана отпред, тогава също има подобрение.
  2. @kpematop Мисля, че смяна масло на кутии. Така едно по едно с нещата за които си питал. Това до врътката за фаровете е за подсветката на таблото. Това с наклона е за слизане по стръмен наклон. За сефте го ползвах тази зима като слизах от хижа Септември по заледен път. Върши работа Дръжката за капака е долу в ляво, но не можеш да я дръпнеш на затворена врата
  3. Има теми в американския форум, там доста е дискутирано това. Моя трака като е студено. Бях пръскал тефлонов спрей, но от време на време пак се появява тракане. Общо взето така е направен
  4. Ако не е сменяно маслото на Кутията е хубаво да се смени Някои хора си карат и на 300к коли без сменено масло, ама колкото и да е "вечно" рано или късно си губи качествата. Кутията е Zf8, която е много по-здрава от s-tronic.
  5. Винаги можеш да си сложиш Трябва ти друг бутон и окабеляването май е по-голямата играчка
  6. Хич не е безсмислена като седиш в трафика. Каня се от доста време да си поръчам копче от китайците и да я оставя при някой да ми го монтира. На Светофар вместо да седя на спирачката ще си почивам
  7. През Вагком се ресетват адаптациите и след това се прави бърза адаптация на място. Има и вариант без бързата адаптация, но тогава се кара при определени условия без много газ.
  8. Drone

    OBDeleven

    За триене на грешки става и безплатна. Преди имаше рекламки и се печелеха кредити ама тази опция я спряха Аз ще си взимам версия 2.0, че на айфон първата не работи... С OBDEleven съм си прекодирал Стоповете.
  9. Drone

    Смяна на регион.

    Има няколко човека, които могат да ти го направят това. Ако си в София мога да ти дам координати.
  10. Аз смених само обтегачите, но като направя 220-230к ще сменя и веригите Да знам, че ми е сигурно и няма да има драми.
  11. За Auto hold виж Папазофф. Той кара 8R 2ка бензин. И е правил доста неща. На мен ми каза 100тина лв. Аутохолд-а си е глезотия, която като се стопли времето мисля да направя. Няма го това държане на педала на спирачката като се стои на светофара, а и ако се пусне старт-стоп-а пак не държиш спирачка.
  12. Drone

    Хидравлична помпа Q5

    А защо не я рециклираш ? Може пък да е само за смяна на уплътнения. Аз съм с ел. рейка и ме притеснява като тръгне да умира хахах
  13. Drone

    OBDeleven

    Защото нямам Лаптоп и не искам да си купувам пак Минах от Android На iOS И сега не мога да ползвам първата генерация, та ще купувам втора по някое време. Чакам да дойде черния петък.
  14. Според audizine форума, има възможност функцията за дългите да се отключи Не съм ровил да видя какво точно трябва да се промени и къде, но е възможно. Аз имах OBDeleven и за нещата, които направих ми свърши работа. Ако имаш лаптоп VCDS е по-добрия вариант. Сега покрай черния петък мисля да си взема OBD Eleven next gen, че минах на Iphone и стария адаптер не работеше. За задните дневни светлини има готов ап и е 10 кредита Като го взема мога да ти ги пусна.
  15. Като цяло трябва отделен модул за да може да се затваря от дистанционното или шофьорската вратата. Аз имах такъв проблем зимата и копчето на багажника не правеше нищо. Мисля, че има един механизъм, който клеясва по някое време и заради него не може да се затвори.
  16. Drone

    Разход на бензин

    Е в Пловдив трафика в момента е не казвай на никой. Аз не знам да има място където да не правят ремонт Сигурно на мен ще ми дава 19-20, ако зависна някъде да чакам.
  17. Drone

    8HP55 обслужване

    Ако се чудиш дали да я обслужваш. По-добре я обслужи. Има готови комплекти с филтъра, нова гарнитура и нови болтове. В на ZF сайта има как се прави обслужването. Хубаво е да се сменят и маслата в диф-а и раздатката. Като маслото за раздатката е малко скъпичко.
  18. Drone

    Въпрос за свещи!

    Аз съм с Беру също и за сега проблеми нямам, сменяни са преди преди 15-20к км.
  19. Като гледам колата ти е англичанка ? Защо само оригинално масло ? Vag Маслото е Кастрол, та надали е най-най. Не робувам на марки, но защо не пробваш нещо друго ? Ако е в гаранция ясно защо слагаш VAG.
  20. Странно как обаче тия коли са правени в Германия Кодировките се сменят, стоповете се оправят, не е чак такава голяма драма. Всичко останало го има тук. Не говорим за японска кола тип Акура или Toyota 4 runner, които ги няма в Европа. Мотора е едно към едно с автомобил от Германия или Италия Аз за това и взех Audi q5, а не споменатите марки North Auto съм чувал, че са добре, в Хонда форума 2-3 души си внесоха през тях Acura и Pilot. AutobidCanada и те са ок
  21. Не съм сменял предните дискове. Странното е, че нов диск е 30мм, а лимита му е 28мм.
  22. Аз отзад съм с Textar дискове и Накладки. Отпред смених само накладките с Техтар. За сега проблеми не съм имал.
  23. Това си е доста. Моята харчеше толкова като й течеше гарнитурата на единия капак. Смяна на PCV ще оправи нещата. Има една група във фейсбук Audi 3.0 TFSI България Там се дискутират проблемите с PCV.
  24. Аз по спомен сложих бриск. Цецо от Бургас кара с такива и каза, че няма проблем.
  25. Аз моята я правих при Коко в Малинова долина. минал съм 20тина хиляди километра и проблеми не е имало. Моята риташе при смяна от 2ра на 3та като давам много газ и влизаше в авариен режим. Преди вдигането на цените излезна всичко 3900лв Рециклиран Торк конвертор и сменени всички пакети съединители. Гаранцията беше 6 месеца.
×
×
  • Create New...