Jump to content

Drone

Members
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Q5 3.0 TFSI

Персонална информация

 • Location
  София/Пловдив

Recent Profile Visitors

1,771 profile views

Drone's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Масово е тракането. Като се напръска спира да Има вариант да се махне и ветробрана отпред, тогава също има подобрение.
 2. @kpematop Мисля, че смяна масло на кутии. Така едно по едно с нещата за които си питал. Това до врътката за фаровете е за подсветката на таблото. Това с наклона е за слизане по стръмен наклон. За сефте го ползвах тази зима като слизах от хижа Септември по заледен път. Върши работа Дръжката за капака е долу в ляво, но не можеш да я дръпнеш на затворена врата
 3. Има теми в американския форум, там доста е дискутирано това. Моя трака като е студено. Бях пръскал тефлонов спрей, но от време на време пак се появява тракане. Общо взето така е направен
 4. Ако не е сменяно маслото на Кутията е хубаво да се смени Някои хора си карат и на 300к коли без сменено масло, ама колкото и да е "вечно" рано или късно си губи качествата. Кутията е Zf8, която е много по-здрава от s-tronic.
 5. Винаги можеш да си сложиш Трябва ти друг бутон и окабеляването май е по-голямата играчка
 6. Хич не е безсмислена като седиш в трафика. Каня се от доста време да си поръчам копче от китайците и да я оставя при някой да ми го монтира. На Светофар вместо да седя на спирачката ще си почивам
 7. През Вагком се ресетват адаптациите и след това се прави бърза адаптация на място. Има и вариант без бързата адаптация, но тогава се кара при определени условия без много газ.
 8. Drone

  OBDeleven

  За триене на грешки става и безплатна. Преди имаше рекламки и се печелеха кредити ама тази опция я спряха Аз ще си взимам версия 2.0, че на айфон първата не работи... С OBDEleven съм си прекодирал Стоповете.
 9. Има няколко човека, които могат да ти го направят това. Ако си в София мога да ти дам координати.
 10. Аз смених само обтегачите, но като направя 220-230к ще сменя и веригите Да знам, че ми е сигурно и няма да има драми.
 11. За Auto hold виж Папазофф. Той кара 8R 2ка бензин. И е правил доста неща. На мен ми каза 100тина лв. Аутохолд-а си е глезотия, която като се стопли времето мисля да направя. Няма го това държане на педала на спирачката като се стои на светофара, а и ако се пусне старт-стоп-а пак не държиш спирачка.
 12. А защо не я рециклираш ? Може пък да е само за смяна на уплътнения. Аз съм с ел. рейка и ме притеснява като тръгне да умира хахах
 13. Drone

  OBDeleven

  Защото нямам Лаптоп и не искам да си купувам пак Минах от Android На iOS И сега не мога да ползвам първата генерация, та ще купувам втора по някое време. Чакам да дойде черния петък.
 14. Според audizine форума, има възможност функцията за дългите да се отключи Не съм ровил да видя какво точно трябва да се промени и къде, но е възможно. Аз имах OBDeleven и за нещата, които направих ми свърши работа. Ако имаш лаптоп VCDS е по-добрия вариант. Сега покрай черния петък мисля да си взема OBD Eleven next gen, че минах на Iphone и стария адаптер не работеше. За задните дневни светлини има готов ап и е 10 кредита Като го взема мога да ти ги пусна.
 15. Като цяло трябва отделен модул за да може да се затваря от дистанционното или шофьорската вратата. Аз имах такъв проблем зимата и копчето на багажника не правеше нищо. Мисля, че има един механизъм, който клеясва по някое време и заради него не може да се затвори.
×
×
 • Create New...