Ouch0458 Report post Posted May 16 (edited) Здравейте колеги. Някои знае ли къде мога да си махна катализаторите на Ауди q5 3.0t и дали някъде в бг изработват т.нар test pipes. Също така продават ли се някъде heat exchanger-и в Бг? Благодаря. Edited May 16 by Ouch0458 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drone Report post Posted May 16 Някъде където правят генерации ще могат да ти ги свалят и евентуално да ти направят test pipes. Ще трябват и спейсъри за О2 сензора. Поне при Q5 Има място и катализаторите могат да излязат отдолу без проблем. Това не знам дали е ок като качество. С ГГбг може да дойде без митница. На IE има представители в София вече. За HeatExchanger-a доколкото знам няма в България. Цените от Европа са, доста дебели. Вариант е UK ама и там май са сходни, общо взето 2500+ И чакане. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ouch0458 Report post Posted May 16 (edited) Благодаря. Аз съм в Щатите, исках да си изпратя колата към бг за да има какво да карам там. Питах за да знам дали тези части ги има в бг или да си ги взема от тук! Edited May 19 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drone Report post Posted May 17 Вземи си ги от щатите. Merc Racing Heat Exchanger и си готов Quote Share this post Link to post Share on other sites