Jump to content

Въздушно окачване на S6


150hp

Recommended Posts

Здравейте. Отскоро съм собственик на S6 4G 4.0 TFSI. Колата е с въздушно окачване, но не зная има ли опция да повдигам и свалям колата сам, или тази възможност е предвидена само за Олроуд? Колата в момента е доста ниска и отпред ми закача при малки неравности. Когато сменям режимите /Auto, individual, race и т.н./ не забелязвам да се вдига или сваля. Как мога да я настроя да е малко по-висока и като цяло да регулирам въздушното окачване? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Активна е и имам две опции - lower и raice. Когато карам бавно и градско си стои на lower, а като вдигна над 60 км/ч минава на raice. Когато съм в движение и съм над 50 км/ч., функцията избледнява и тогава не мога да избирам между режимите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е направен режима на въздушното окачване. При малка скорост, автомобилът може да се вдига. При голяма не, дори ако си в движение и автомобила е вдигнат, при висока скорост автоматично спада. При мен го прави при 70,80,90 км/h няма някаква закономерност. При висока скорост, както си забелязъл функцията не е активна, това така трябва да бъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, благодаря за споделената информация. Вече знам как и откъде да го управлявам. До вчера си стоеше на race и по моята улица закачаше леко отпред. Сега вече преди да се прибера си го превключвам на lower и няма никакво закачане, дори да мина по-бързо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...