Jump to content

Смяна LED осветление на външната дръжка.


Tipp

Recommended Posts

Здравейте. Искам да попитам някой сблъсквал ли се е със смяна на LED крушка на външните дръжки на вратите. Забелязах преди седмица , че на задната лява врата крушката не работи или ако работи премигва. Ходих до местния дилър и ме засилиха , че най вероятно ще трябва да се смени цялата дръжка . Колата е гаранционна и си мисля , че пресилват нещата за да могат да изкарат повече пари от гаранцията. Лошото е , че ще разглобят вратата и най вероятно ще направят повече щети като ги знам какви са майстори тука в Англия. Та порових се в интернет и открих , че се продава само LED крушката със сериен номер 8W0947133. Ще се радвам ако някой я сменял и ми даде насока как се случват нещата.

IMG_20231219_154325.jpg

Редактирано от Tipp
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купуваш крушката и сменяш. Щом има отделен номер значи могат да сменят само нея. Не се разглобява вратата, а само пластмасата. Проблемът е свалянето  и после слагането. Ако не стане точно се чупят чоповете. На мен така ми прецакаха едната дръжка и се наложи да я сменям. Пластмасата на дръжката се приплъзва назад и така се вади. 

Редактирано от v140
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло се сменя лесно. Просто трябва да се внимава при свалянето на пластмасовия панел на дръжката който има пин в задната част заключваш самия панел да не се пързаля. Иначе самата крушка се сменя за секунди.  Цялата работа отнема не повече от 2 минути ако си свалял панела и знаеш къде е пина.

IMG_20240206_164636.jpg

Редактирано от Tipp
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Отиваш до представителство на Порше , Ауди или VW  и казваш , че ти трябва за лявата страна 8W0947133 или за дясната 8W0947134 . Предполагам ще ти дадат.

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...