Jump to content

Смяна на табло


Димитъррр

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Наскоро си купих A3 1.9 TDI 2002г. Оказа се, че имам проблем с таблото, което е френско.

Не отчита реално температура и гориво. От прочетеното във форума разбрах, че няма смисъл да го ремонтирам, а е по-дожре да го сменя с VDO, но не мога да намеря подходящо за моята кола. Ако може да ме насочите към някого, който има подходящо табло и може да го обучи, монтира и тества.

photo_2024-02-10_17-29-52.jpg

photo_2024-02-10_17-29-54.jpg

photo_2024-02-10_17-29-56.jpg

photo_2024-02-10_17-29-49.jpg

Link to comment
Share on other sites

Я да ги видим къде са тези поне 5 обяви с километражи за печка. Защото наистина табла се намират много трудно от доста време. Френските с неясен произход и състояние, някои хора им търсят по над 200-250лв, а за VDO цените смело вървят над 350лв, включително без да са комплектовани с лоста за борд компютър. После още 100лв за нов дисплей и тоя километраж става златен, за 20+ годишния кенеф, на който ще се сложи.

 

Към автора: Преглеждай хубаво обявите и за Jaeger. При мен имам табло, произведено 2011г, френско и всичко си му е както трябва, а дисплея след 12г работа няма и един изгорял пиксел. От това табло нито едно оплакване нямаше над 4г, а напоследък, с колата на познат, си скъсах нервите с едно VDO. Имай едно наум и гледай какво купуваш, дори да са от "сигурните" километражи.

Link to comment
Share on other sites

Сигурно на безумна цена от по 350-400лв. Признавам, че и аз съм ги препродавал от моргата в която работех в комплект с лоста и безплатен монтаж, но винаги съм ги отварял за почистване, подменял фис, и като цяло се уверявам че давам нещо което бих сложил и в моята кола. А тези масово са на снимките със стреч фолиото от еконта както са получени, даже прахта не им е забърсана, в неизвестно състояние. Просто едни лесни пари от хора които дебнат обяви.

Link to comment
Share on other sites

@s7r3l0k За 2 минути търсене намерих тези двете обяви, ако се поровя повече ще намеря и другите.

 

@evg_eni Цената е нормално да е безумна при положение че тези табла се намират все по трудно вече, особено тези с белите циферблати са още по трудни за намиране.

 

 

https://m.olx.bg/d/ad/kilometrazh-vdo-sport-full-fis-audi-a3-8l-diesel-rachka-za-bord-CID1243-ID92te3.html

 

https://m.olx.bg/d/ad/audi-a3-8l-kilometrazh-full-fis-CID1243-ID9iUYW.html

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...