Jump to content

Съвет за PCV клапан


wowtic

Recommended Posts

Здравейте, какво бихте ме посъветвали за смяна на PCV клапана. В момента колата е с 30 милибаровата версия и му е дошло време за смяна. Понеже четох доста и се колебая дали да сменя към 06E103547AK, който е последна ревизия за 150 милибара или да си сложа както го дават сега по каталог 06E103547AC 30 милибара. Наясно съм, че ще трябва ъпдейт да софта, за да работи, както трябва. Но исках да чуя и вашите препоръки.   

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така си помислих. Защото доста четох по темата и останах със същото впечатление, че е по добра идеята да мина на другата версия. Но имам един въпрос. Може ли да ме насочите към някого, който да ми направи ъпдейта? Или евентуално да ми кажете колко горе долу са ви взимали на вас, че аз питах 1/2 места и малко цените ми се струват нереални. Но ще ги дам ако толкова си струва просто гледам да не се набутвам излишно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да стигнеш до PVC клапана се маха чарджъра, съответно си е разглабяне ... и колата трябва да е изстинала добре, иначе всичко е напечено.

 

Аз когато карах кола с тоя мотор правих процедурата в Порше, така че не мога да препоръчам сервиз от собствен опит.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Да, благодаря за пояснението. Аз като цяло знам как се прави. Но сега точно нямам условията и времето та ще я оставя при моя майстор да го смени това не е проблем. Взел съм всичко друго само трябва да се смени. Остана само някакви насоки при кого да ъпдейтна софтуера. 

Редактирано от wowtic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...