Jump to content

Търся километражно табло за А3 8л 1,9 тди 130 коня 2001год.


sa6o 13

Recommended Posts

Здравейте,Търся километражно табло за А3 8л 1,9 тди 130 коня 2001год.Не ми работи подгрева,оборотомера,дисплея е наполовина черен.Ако някои знае къде да отида или има такова същото изправно ще бъда много благодарен.Прилагам снимки!тел 0887889542.

20240321_160214.jpg

20240321_160906.jpg

20240321_162444.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ходиш никъде за ремонт! По правило, тези километражи са проблемни и всякакви интервенции, включително ремонти, не са икономически изгодни и оправдани, а и вероятно малко себеуважаващи се хора, изобщо биха се наели да работят по тях. Причината е, че никой няма да даде гаранция за ремонт на подобен километраж.

Като казваш, че половината дисплей е черен, имаш предвид само половината от долната част на това, което виждаш? Защото горната част не е дисплей, а черна плака и не играе никаква роля.

 

Потърси километраж VDO с цял дисплей (FIS), но бъди психически подготвен за цената. Както колегата е споменал вече, а аз ще обясня - заради възрастта на модела се намират все по трудно, а цените им, откровено казано, са безобразни.

Другият ти вариант е, да потърсиш пак такова, с половин дисплей (Jaeger е марката, вижда се на снимка 2), което задължително да е произведено по-късно, след като модела е спрян от производство. Имам опит с едно такова, мое притежание, което е произведено 2011г и към момента все още работи безпроблемно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти няколко линка с ВДО километражи, но цената е висока, затова те попитах дали си наясно че са скъпи, колегата @s7r3l0k ти е обяснил защо са скъпи.

 

 

https://m.olx.bg/d/ad/audi-a3-1-9tdi-na-chasti-audi-a3-1-9tdi-asz-CID1243-ID8gnoL.html


https://m.olx.bg/d/ad/kilometrazh-za-audi-a3-vdo-audi-a3-8l-vdo-CID1243-ID8ULTg.html

 

https://m.olx.bg/d/ad/kilometrazh-vdo-za-audi-a3-8l-diesel-CID1243-ID8A5QI.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обявата с включеният монтаж изглежда примамлива. Честно казано, последният път като си имах вземане-даване с монтаж, от колега в Пазарджик, за същото удоволствие, с предоставено табло, не помня дали не поиска 250лв за процедурата да прехвърли километри, да обучи 4 ключа с вече налични транспондери (максималния брой за един автомобил) и да пусне буксата за дисплея. А като бонус колата получи и дупка в едната седалка от цигара, защото не можа да не запали за 15 минути фас. Още имам горчив вкус в устата от цената.:hilezh:

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорих с този от Пловдив имал човек в София и е изпратил и трите табла в София за сега нямал други. Обясни подробно нещата явно е навътре в темата 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@sa6o 13 От третият линк също е специалист, но няма оставен телефон за връзка, трябва да му пишеш на лично съобщение, не си написал също от кой град си.

 

@s7r3l0k  А ти колега да не си ходил при онзи toshkov81, той навремето беше много активен в този форум и слагаше разни темпомати. 😀 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@sa6o 13 Ако си намериш километраж и пин кодът е наличен аз мога да помогна за обучаването му, а за тошков питах другият колега не теб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@evg_eni Той и да ги купува от коли за части едва ли ги взима по 10лв но със сигурност ги купува по евтино от колкото ги продава, виж че във всички обяви тези километражи са над 250лв, лично аз най-евтиният такъв километраж вдо с фулфис съм го виждал на цена от 200лв и то преди години, всички други обяви които съм виждал са все над 250лв.

Редактирано от FEN_NA_TDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@FEN_NA_TDI 

Затова който иска да си намери евтино търси в обявите за части не и там където акцента е върху самото табло. Приятел наскоро си взе точно за 200 с фис в прилично състояние (леко тръгнал по краищата) ново лостче за 40 и за смяната му взех 40. А тези от 300 нагоре си седят с месеци.

Редактирано от evg_eni
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@FEN_NA_TDI Точно при Тошков ходих. Бившото ми А3 беше там през 2015-2016 някъде. Услугата, заедно с монтаж на темпомат и още дреболии по други системи, беше 250лв. Това А3 сега не го карам аз, но е с фабричен темпомат и всичко беше далеч по-бързо и лесно, имаше подготвено всичко необходимо и беше без допълнителните процедури - пак 250лв. Като работа, която върши нямам забележка, но все пак я върши години наред. Останалото обаче вече е на по-ниско ниво, а цените за варели като A3 8L не са в час, според мен. Не ми хареса, че дори не попита може ли да пуши в автомобила, а той е на непушач. Не питай после как съм обяснявал на човека с А3-ката, защо има дупка в седалката и всичко смърди на фасове.

 

Да не говорим, че напълно отказа да провери, може ли километража да се върже за афтърмаркет плеъра, за да се появяват станциите на диплея.

 

Сега по колата има някакви ел ремонти, но човека нямам къде да го насоча вече, че не смея там да се праща кола повече.

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@s7r3l0k Ужас... аз също съм непушач и знам какво е някой да ти пуши в колата, а това което е направил Тошков е пълно неуважение към клиента, не е трябвало да му плащаш изобщо до като не ти оправи дупката от цигари, аз преди време му бях звънял на този индивид за един съвет за километраж на старото ми А4 Б5, и по телефона му казвам че колата е 1.9 тди 110 коня автомат, и той ми каза че такава кола не съществува, и ми затвори телефона, тогава разбрах че е някакъв психопат и повече не съм му и звънял... 😀 

Редактирано от FEN_NA_TDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...