Мартин Т Публикувано 31 Август 2024 Доклад Share Публикувано 31 Август 2024 (Редактирано) Здравейте, колеги от известно време ми се появява грешка 17705 Pressure Drop between Turbo and Throttle Valve (check D.V.!) и съответно като я набие на компютъра турбото надува едва до 0.2-0.3 бара. Смених дебитомера, нова картерна вентилация (с всички клапани по нея), нов Blow off(D.V.), маркуча от N75 до турбото също е нов и пак същата грешка, дали на бензин, дали на газ няма значение. Дросела е почистен и адаптиран. Не съм пускал така наречения "Smoke" тест, но ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да чуя за решение. Редактирано 31 Август 2024 от Мартин Т Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi Публикувано 31 Август 2024 Доклад Share Публикувано 31 Август 2024 A N249 провери ли дали работи коректно? Или е изолиран? Също е важно дали си със стоковия блоу оф? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин Т Публикувано 31 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 31 Август 2024 Стоков блоу оф е, колата не е надувана, N249 не знам дали работи правилно или не. Откакто смених цялата картерна вентилация колата прави вакуум в двигателя и дърпа капачката на маслот навътре, а преди я блъскаше навън. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 31 Август 2024 Доклад Share Публикувано 31 Август 2024 Обърнал си някой/и клапан/и. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин Т Публикувано 31 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 31 Август 2024 (Редактирано) Възможно е тройника дето е с форма на "Y" да съм го обърнал, но нали трябва да прави вакуум капачката на маслото или се бъркам? Към картерната вентилация смених ъгловата пластмасова тръба, един два тройника и един клапан по спомен, друго не съм пипал. Редактирано 31 Август 2024 от Мартин Т Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 1 Септември 2024 Доклад Share Публикувано 1 Септември 2024 Мне, на празен ход капачката трябва да "подскача", при вдигане на обороти, трябва да "залепне ". Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин Т Публикувано 1 Септември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 1 Септември 2024 (Редактирано) Трябва да огледам цялата вентилация в такъв случай. Благодаря! Ако е възможно дали е удобно някой колега да снима цялата картерна вентилация с клапаните под всмукателния колетор, благодаря! Редактирано 1 Септември 2024 от Мартин Т Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин Т Публикувано 3 Септември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 3 Септември 2024 Ако някой има сходен проблем, да не се чуди от какво е а направо да си направи т.н. "Smoke Test", днес установих, че изпуска много въздух от входящия въздух при турбото и това е цялата беля накрая. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин Т Публикувано 11 Октомври 2024 Автор Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2024 Проблемът не е бил във вакуум, колата беше на сервиз в Бош и дори те не откриха проблема с тази грешка, вече се съмнявам дали дебитомера не е за тази кола. След почистване, адаптиране на дросела и смяна с новия дебитомер и оборотите започнаха да задържат на 1100 докато не натисна съединителя. Някой ако е имал такъв проблем и е намерил точно решение, ще съм благодарен да сподели. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване