tal1banko Публикувано 26 Април Доклад Share Публикувано 26 Април Някой имал ли е проблеми със бензиново А3 8Л . Става въпрос,че около капачката на резервоара мирише на бензин ? Смених капачката с нова ама пак мирише не се седи около задницата на колата. Днес свалих подкалника и видимо няма нищо скъсано или счупено около гърловината,като отворя капачката изобщо не фъска да е под налягане. Приемам всякакви съвети защото возя малко дете в колата и се притеснввам. Знам ,че най добре да се свали резервоара но ме оперираха наскоро и не мога . Майсторите не им се занимава с такива дреболии знаете как е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 26 Април Доклад Share Публикувано 26 Април Сменяй/провери клапана за бензиновите пари, също виж въгленовия филтър в подкалника. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tal1banko Публикувано 26 Април Автор Доклад Share Публикувано 26 Април (Редактирано) Клапан номер 15 от схемата ли ? И този филтър с активен въглен ми е до казанчето за антифриз ако за него говориш. Четох ,че трябва да цъка въпросния филтър а моя никога не съм го чувал . Веднъж беше му се сцепил маркуча и тогава пак така миришеше на изпарения отпред.Има ли логика този филтър да не работи а да мирише отзад около капачката то си лъха яко.на бензин направо пари на очите Редактирано 28 Април от VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tal1banko Публикувано 1 Май Автор Доклад Share Публикувано 1 Май Никакво развитие със проблема.Ходих в три сервиза всички вдигат рамене 😐 Взех друг клапан за филтъра със активен въглен и той не работи като е запалена колата.Моя клапан го чувам как цъка като му подам ток от акумулатора,но като е на мястото си не се чува изобщо.Мерих буксата за клапана дава различни стойности но не са 12 волта и не знам колко ток трябва да отива до там ...Маркуча който влиза във филтъра за активен въглен идващ от резервоара е отпушен значи и от него не е . Когато е хладно вечер няма никакъв мирис обаче през деня като пекне слънцето не се седи до колата.Проверих около бензиновата помпа и там е сухо и няма миризма ,вече се видях в чудо с тая кола Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване