Jump to content

audi 100


frenki

Recommended Posts

kolata mi e mehani4en ihjeksion...ot mesec ne raboti dobre meni si oborotite do sega ne namerih koi da ia opravi .Prepora4aite mi niakoi !

Преди да ти споделя моя опит ще те помоля да пишеш на кирилица!

Имам 100-ца AAD мотор , механичен инжекцион,имах проблеми с оборотите на празен ход.Отидох при мой приятел и той установи ,че гумения маншон е леко прокъсан и засмуква въздух и центровката бяга.Смених маншона , но се оказа ,че и т.нар.стъпково моторче за ниските обороти прави проблеми.Проми го и нещата си дойдоха на място.По принцип много малко майстори се захващат с механични инжекции, много са капризни и не им се занимава.За София колегите са споделили кои майстори са читави , във Варна на мен ми препоръчаха сервиз в Аспарухово,общо взето изборът не е много голям.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен менеше оборотите, но се оказа, че не е нито от гум. маншон, нито от моторчето за празен ход, а от регулатора за налягане. Беше се рахерметизирал и целия беше в бензин и от там издишаше системата и дори и топла колата пак правеше проблем.

Смених го рег. за наляг. - 400 лв. нов :flipoff:

Ето и снимка:

dsc00047ja0.jpg

П.С. Стотицата ми е 1989 год, 2,0 Е, 5-цилиндъра, пълна мех. инжекция!

Редактирано от petertyp44
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей! Аз също бих те помолил да пишеш на кирилица, а по въпроса ти- не пишеш от къде си. Ако си в София- има едно момче в Бош -сервиза , който се намира като тръгнеш от Сточна гара в посока гара Подуене точно преди пешеходният светофар, казва се Росен- за него само добри отзиви чувам, и се разправял само с механични инжекциони. Проблема е , че става със записване и много трябва да се чака..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...