Jump to content

Recommended Posts

Чудя се какви добавки да сложа в горивото за да изчистя двигателя .. инжекциона. Чувал съм ,че има такива неща ,но незнам какво точно ще е най-подходящо и не искам да си давам парите на вятъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,пробвай на LIQUI MOLY,знам от опит че са добри има ги в Бриколажа пък и са само към 10лв.така че няма да се набуташ нищо.Чети внимателно упътването!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз слагах но полза не видях от нея. После слагах черно STP много прехвалено и от него май нищо не се получи.

Зависи ,какво очакваш.. при мен мисля че нещо е запушен инжекциона защото колата понякога върви много ,но в повечето случай е много зле.Случвало се е на 3та да върти гуми ,а когато не върви на 2ра съвсем леко врътва и това е .. много се изнервям когато колата ми си има собствено мнение и не ме слуша.. и затова в момента се чудя някакви добавки да сложа да видя дали ще се оправи ,ако не.. ще се дават повече пари ,защото това не е вървене за 150коня кола .. преди на 4та стигах 200км/ч ,а сега едвам 160км/ч

Редактирано от Sasho Petrov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравй, аз пробвах една добавка на CYCLO за инжекциони в синьо-бяла тубичка, взех я от магазина на бош-киров в люлин за 12 лева. Останах много доволен, смесих я с нормален 95 и докато карах с този бензин имах чувството, че динамиката на колата се е променила и върви повече от 100 октана на OMV. Сипах я на 50 литра бензин, в упътването пишеше тази процедура да се повтаря наи-малко на 1500 км. Един резрвоар след това, ми се струва че мотора е станал по-пъргав и откликва по-бързо на командите, дори звука от шестака е станал някак си по-дрезгав. След 1500-2000 км мисля пак да повторя отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...