Jump to content

Recommended Posts

Колеги!От доста време дъвчеме тази тема.Аз сега отново я повдигам след статията която ше копирам по надолу:

Клуб "Порше" България

"ДНЕВНИК" 10/10 - 19:06 ч.

Собствениците на автомобили "Порше" у нас учредиха свой клуб в края на миналата седмица. Целта на Porshe Club Bulgaria, основан със съдействието на официалния вносител на марката у нас "Оркид спортс карс България", е поддържането на постоянен контакт с всички, които имат "Порше", и организиране на прояви, излети и пробези в страната и в чужбина. Членовете на клуба ще научават първи новините около марката и ще получават покани за представянето на новите модели. За президент на клуба бе избран Георги Хаджийски, собственик на Porsche 911 Turbo и 911 Carrera Coupe.

Източник:http://dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=134922&rubrid=

Питам се кога дойде Порше в България и кога вече регистрира и клуб?Толкова ли са много по многобройни от нас че ние не може да се организараме толкова дълго време да направиме същото?

Хитман е опредилил официална среща на 31.10.Предлагам тогава да обсъдим и да започнат реални действия по въпроса.

Адрес на коментара

Естествено, че е така..

Другото е, че, както разбирам, цялата регистрация е поета от вносителя... За добро или лошо нашите вносители не се интересуват особено от нас :evil:

Адрес на коментара
Естествено, че е така..

Другото е, че, както разбирам, цялата регистрация е поета от вносителя... За добро или лошо нашите вносители не се интересуват особено от нас  :evil:

няма и за какво да се интересуват. по4ти никои не ги ползва за нищо.

Адрес на коментара

Собствениците на автомобили "Порше" у нас учредиха свой клуб в края на миналата седмица. Целта на Porshe Club Bulgaria, основан със съдействието на официалния вносител на марката у нас "Оркид спортс карс България", е поддържането на постоянен контакт с всички, които имат "Порше", и организиране на прояви, излети и пробези в страната и в чужбина.

Крайно време беше, затова досега не съм взел GT2 щото сам с това порше кво шъ праа? Браво момчета :evil:

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...