Jump to content

Ново 20


bobsen

Recommended Posts

Какви грешки последно ти дава на 01с ? Ако е само 13.хх според мен е по-добре да я откачиш (лесно става) и да я отвориш ръчно - просто прекалено много разглобяване пада, а и не забравяй за страничните ефекти после - я някоя друга клапа няма да работи или нещо друго. Аз лично съм я отворил ръчно отдавна и нямам никакви проблеми. Дори съм я поставил в положение при което духа и на стъклото и в краката.

Значи освен че не духа на стъклото, когато посочиш духа през централната но не и на стъклото.А от централната конзола духа винаги на където и да му посочиш да духа.

Редактирано от bobsen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 54
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ОК, но какви грешки ти дава на 01с? Реално, когато се повреди тази клапа остава в някакво положение и обикновено оставя отворена в долно положение - духа в краката, но не и на предното стъкло. В този смисъл е възможно винаги да духа през централните въздуховоди защото само тяхната клапа работи. Друг е въпроса обаче, ако имаш грешка и в клапата за централните въздуховоди - тогава вече ще падне разглобяване ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК, но какви грешки ти дава на 01с? Реално, когато се повреди тази клапа остава в някакво положение и обикновено оставя отворена в долно положение - духа в краката, но не и на предното стъкло. В този смисъл е възможно винаги да духа през централните въздуховоди защото само тяхната клапа работи. Друг е въпроса обаче, ако имаш грешка и в клапата за централните въздуховоди - тогава вече ще падне разглобяване :hilezh:

Да така е а сега къде да закарам колата да я разкостят. :):D Не държа да е сервиз а който и да е човек разбиращ какво прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, сори, че те връщам назад във времето, но би ли споделил какво стана с дертовете с виското и с термостата...

Термостата е ок нямам проблем с него.За виското ми отказах се да купувам нови за сега и направих лична доработка на охлаждането.

Ето тук съм посочил какво направих по въпроса.

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=4193...p;hl=тропическо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...