Jump to content

Audi A9


mi6kata

Recommended Posts

  • Отговори 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ако Орхан Мурад (да ме извинява) ги види тея кошари може и да му харесат, но за някой друг не ми се вярва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Абе аз да ви кажа че тая кола съм я виждал на живо в Испания , нмира се в Торевиеха , бях на почивка там преди 2 години и честно казано на живо изглежда още по отвратително :) , и невероятно неестествено . При вида на тая кола направо не можех да повярвам в какво са превърнали колата, а относно фаровете наистина са от Алфа Ромео ... Но какво да ви кажа в Испания са привърженици на тия извращения <_< и там може да се видят доста коли за който спокойно можете да се чудите каква марка аджеба е това , ама испанците са си такива - цигани , какво да ги правиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично отзад ми хареса. Обаче отпред нещо не пасва както трябва. Според мен или трябва да смени фаровете или да махне маската. В този си вариант изглежда грозна и няма завършена форма

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Абе аз да ви кажа че тая кола съм я виждал на живо в Испания , нмира се в Торевиеха , бях на почивка там преди 2 години и честно казано на живо изглежда още по отвратително :) , и невероятно неестествено . При вида на тая кола направо не можех да повярвам в какво са превърнали колата, а относно фаровете наистина са от Алфа Ромео ... Но какво да ви кажа в Испания са привърженици на тия извращения :lol: и там може да се видят доста коли за който спокойно можете да се чудите каква марка аджеба е това , ама испанците са си такива - цигани , какво да ги правиш.

Напълно си прав за всичко казано колега това етака колата съм виждал и аз живея близо до вапросния град Торвеха малко само да допълня ,че тук маимуни и наркоманчета с татковци с парички колкото щеш!!! правят всякакви извращения .

п.п това е poligono industril San Isidro там годишно се провежда такъв тип сазтезания за окепазена кола има и награди ?незнам каквиса и дрога впромишлени количества :):dance: тръгва от полигона и всяка неделя е някъде във друг град по цолото крайбрежие от всякъде се излачват победители и накрая на лятото пак там е финала последния петак на август до неделя има и дискотека се казва cuarenta gradu само калашников им лисва :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...