Jump to content

Dragomir Burgas

Members
  • Мнения

    1109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dragomir Burgas

  1. Имате ли идея къде в София мога да намеря ето такъв Fuse kit? Взех ето този Hard wire kit обаче за този за бушоните не предлагаха шипинг до България, а искам да навържа 119-ката за бушониерата.
  2. Колеги поръчах си А119 от амазон юк на 12.12 с дата на доставка 28.12, все още пратката не е пристигнала, а ми стои със статус It's on the way. Някакви идеи, понеже за пръв път поръчвам?
  3. Canon 1200D съм загледал и аз, в amazon има добри предложения, но има ли смисъл от такъв пакет, предвид че съм пълен лаик или по-добре само апарата? Без никакъв опит съм, нямам намерение да се занимавам професионално, просто като ново хоби занимание.
  4. Що ми се струва че е една и съща кола на двете обяви?
  5. Елементарно на S6 се монтират два двигателя с кодове AQJ от 09.99-05.01 и ANK от 09.00- 2003. Отваряш багажника, намираш лепенката със заводските данни и гледаш дали го има някой от кодовете, ако пише друг код значи не е S6, а е обикновено А6 и може да извиеш ръцете и врътлето на наглия джамбаз.
  6. +бавно първоначално зареждане на сайта, забавяне при публикуване, редирект към същото при натсикане на Forums под логото. През chrome само има забавяне при първоначално зареждане на страницата и при логване.
  7. При натискане на линк AUDI CLUB BULGARIA (Ауди Клуб България) в долната лява част на някоя тема (без значение има го навсякъде) opera показва Malicious site warning съобщение. При линк към подфорум няма такъв проблем. От моя телевизор ли е или го има при всички?
  8. Някакси и аз имам такива подозрения, може пък и да има ефект, той ще си каже...надявам се.
  9. Може да е от радиото ако е афтърмаркет.
  10. Dragomir Burgas

    Audi A5 2008 - проблеми

    Не знам дали държиш на динамични характеристики или просто да стигнеш от А до Б. Ако е първото 3.2 fsi или 3.0 tdi, ако не то 2.0 tfsi ще ти пасне според мен. Има хора каращи тези двигатели само не знам защо не пишат...
  11. Dragomir Burgas

    Audi A5 2008 - проблеми

    A 2.0 TFSI имаш ли го като вариант? На хартия е със сходни характеристики като 3.0tdi от към вървеж и разход, с ремап ще са 1 към 1 предполагам.
  12. Dragomir Burgas

    Audi A5 2008 - проблеми

    Според мен зависи и колко км горе долу ще минаваш на година за това дали да вземеш дизел или бензин.
  13. Ламерски въпрос. Радиатора така поставен няма ли да грее на колектора? То не че има много място как друго яче да се постави де ама...
  14. Страхотна кола, страхотен проект, само адмирации за труда и желанието, сигурен съм че ще стане един път колата и ще събира погледите от където и да минеш. С 2.2Т е, ама 20V или 10V? Ако се направи с 10VT ще стане интересен проект. Успех!
  15. Май ще изчакам да излезе Vibe X2 другия месец.
  16. Някой има ли повече впечатления от Lenovo-то? Доколкото разбрах от ревюта в нета има лег лаг от време на време, батерията му държала много, но е сравнително нов телефон и не мога да намеря отзиви.
  17. Някой да има впечатления от HTC One mini, че съм му метнал оче.
  18. Никъде не пише че бие, ок, вървяли на равно. Аз пак не мога да си представя как чип, при келеша или дори при Господ, ще преодолее разлика от 120 коня. Даваш ли си сметка, че твърдиш за увеличение с 40% на мощността... 40% само с чип? Виж ако има други козове печката, турбина, кулер, дюзи, не само че ще са наравно, но и ще падне S8цата, ама само с един чип....
  19. А защо сравнявате дизела на D4 с S8 D3? При D3 4.2TDI е 326к.с и 650Nm, S8 e 450к.с и 540Nm, само 110 по-малко от дизела, дори да е с чип дизела пак ми се струва, че няма как да бие с-ката. 6 секунди е по-бавен дизела до 200 от бензина, не знам какъв е тоя чип който ще свали 6 секунди ускорение. Ето го сравнението - http://www.zeperfs.com/en/duel1372-1477.htm
  20. Ако искаш C4 трябва да си платиш, годинките си му оказват влияние и запазаени екземпляри са цифра или не се продават. Има вариант да намериш сносно S6, но там цената е още по-зловеща. Дали ще ти е възможна поддръжката можеш само ти да си прецениш, сядаш и смяташ. Има достатъчно хора във форума които си поддържат C4-ките както трябва и знаеят кое, колко струва, мисля няма да ти откажат съдействие с цени за обслужване и части. Частите не са кът, а ако нещо не можеш да намериш ново, има достатъно разглобени по моргите. Ако мислиш да слагаш газ 5 цилиндорвите не са най-удачния вариант заради механичната инжекция, 4 цилиндровия ACE също е с такава. Има хора които ги правят да работят както трябва на газ, но не са много, вече се предлагат газови инжекциони със симулация на ел. инжекция за механична, не съм чувал отзиви. Има и по-слаби мотори, но според мен всикчко под 140-150 коня е слабо за това тежко купе, ако не държиш на мощност, ок пак ще я движат но... V6ците са всички ел. инжекция там няма проблеми с газта, 5 цилиндровите дизели са много здрави, но такъв с quattro, запазен е на цената на S6, прави си сметката. Автоматичните кутии не са лоши, ако са поддържани както трябва, но са допотопни с 4 предавки ако не се лъжа и ще имаш по-висок разход, сравнено с ръчка, те са 5-6 степенни, здрави са, не би трябвало да се строши. За quattro-то не се притеснявай, няма какво да му се счупи, но пък разликата между quattro и греда отзад е от небето до земята и като управление, и като комфорт. В България трудно ще намериш читава, но не е невъзможно. Успех
  21. А защо изпускате 3.0, вариант между 2.8 и 4.2, по-нов мотор, по-добър и мощен от 2.8 и по-малко лаком от 4.2.
  22. Тоя разширителен съд не ми харесва, нещо много почернял ми се вижда и централната конзола мърлявка ми седи, но може да я е карал някой мурдар. Иначе не изглежда лошо колата, мотора май не е мит, може да се провери за течове.
×
×
  • Create New...