Jump to content

Светлини по таблото.


dido1003

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам доста изгорели диоди по таблото и когато реших да ги оправя и изникна, че бяха някакви малки диодчета. Става дума за копчето за електрическите огледала посоките и огледалцата, по километража ми изгоря дисплея за предавките на автоматика и външната температура не си светеше от както го взех та това ме дразни и искам да го отстраня. Работата е там че това са някакви пипкави работи и много финни по който несам много добър, не че немога да го направя но ме е малко страх да не повредя нещо. Въпроса ми е, от къде мога да намеря такива диоди или има ли някой в форума и да е от София който се занимава с такива неща. Благодаря! Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, за тия неща се ходи при еладжии ама да са добри, защото в противен случай докато ти разглобяват или сглобяват таблото ще го надерат цялото. Иначе те трябва да си имат тези диоди( поне тези които ми правиха колата ги имаха, но аз съм от Варна) . Моят съвет е да търсиш специалист , не се наемай да ги сменяш сам освен ако не е обикновена крушка с фасунка. Тези диоди по принцип са запоени към платка и трябва специални инструменти. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз,когато го погледнах и веднага го затворих.Изобщо несам се наемал за тея неща, защото не ги разбирам, а за София незнам къде има добри еладжии.Ако някой знае да сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега били споделил къде са тези еладжии във варна че и аз имам нужда от такава услуга?

Значи тези еладжии се намират до МИР след като минеш под моста (в посока околовръстното) завиваш в дясно и караш направо, те са едни малки улици, абе ето ти адрес -ул. Тодор Бояджиев №5 и тел.0888854597 (Сашо).Ако се затрудняваш с адреса, просто му звънни и той ще ти обясни по точно. Обаче става въпрос само за ел. проблеми по тънката част, не се занимават със стартери и динама. Слагат и аларми, имобилайзери, парктроници -ей такива неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...