Jump to content

проблем с паленето на 80-ка 3А!!!


Krum

Recommended Posts

Здравейте,на скоро попаднах на този сайт и съм много възхитен.От една година имам Audi 80 B3 двигател 3А 2литра 115 коня.До сега не съм имал честта да притежавам такава кола-наистина е супер( макар че е на 14г.)-и за парите си де ;-))

Та единствения и проблем е ,че не може да пали когато е студена-поне 3-4 завъртания и запалва но не държи обороти-трябва да се държи педала на газта поне1-2 мин.Колата има хубава газова уредба-вклчява се при изфорсиране до2800 оборота-но чак след като загрее.Иначе на газ работи перфектно.Ходих до сервиза на НИКИ ЗЛАТКОВ в Студенски Град и ми казаха,че е изгорял датчика под въздушния филтър май на жергон се нарича "дебитомер".

Може ли да ми препоръчате друг сервиз за още едно мнение все пак и този дебитомер от каде да намеря.Ако някой продава-супер.Да ми драсне един меил.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тук горещо е препоръчан известния Мишо - ако се разровиш из форума ще му намериш координатите.

Аз лично съм доволен от сервиза на БОШ под моста Чавдар.

По въпроса пиши и рови в "СЕРВИЗИ РЕМОНТИ"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам въпросният Мишо няма да ти свърши работа защото работел само по нови коли. Мога да ти препоръчам единн сервиз. Значи като тръгнеш по ботевградско към Кремиковци има една бензиностанция на Еко продилжаваш направо след това има и една Лукоил и след нея първата в дясно караш направо и после на втората сервиза се вижда от ляво. Аз там си правя колата и съм много доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих до сервиза на НИКИ ЗЛАТКОВ в Студенски Град и ми казаха' date='че е изгорял датчика под въздушния филтър май на жергон се нарича "дебитомер".

Може ли да ми препоръчате друг сервиз за още едно мнение все пак [/quote']

:wink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...