Jump to content

Мнение относно А3 ТДИ 110 к.с ''99 г.


Recommended Posts

Ами, не че съм голям капацитет, ама 9 хилки за 10 годишно А3 не са ли множко :blink: Особено в настоящата пазарна ситуация :box: Не знам с какви екстри е все пак колата. На външен вид изглежда добре, поне по снимките. На колко км е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше преди 1 година бих се замислил, въпреки, че цената е малко висока дори за тогава. Колата е с базово оборудване(също като повечето дето идват в България) и трябва да има нещо много специално в нея за да струва 9 хилки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата е истинска, 9 хил. са й тамън! По снимките такава изглежда, но не я ли видиш на живо да я огледаш не можем да разбереш..

Като гледам волана, стелката отдолу, колата е над 200000км. Огледай я, провери я и ако ти харесва я зимай :box: Аз гласувам за нея :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е хубаво,ама от три-четири неясни снимки и една цена какви мнения търсиш бе колега?Външен вид ли,недостатъците на модела ли,дали ни харесва на нас като цвят ли...,какво?

Ето ти мнение-ако естествено колата не е с доста екстри и то работещи и в добра кондиция като цяло,на тая цена да си я завре на тъмно и мръсно място продавача.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо интересно не е това предложение - лично мнение, по интериора дори и от една снимка се виждат следи от захабяване... не е като да е на малко километри. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...