Jump to content

Abt AS4 Avant – елегантност и динамика


Recommended Posts

http://autopress-bg.com/index.php?cat=29&sub=442

Поредното творение на тунинг-специалиста Abt Sportsline се нарича AS4 Avant. Комбито, което беше определено от Audi като нещо повече от хубав station wagon, придоби значително по-динамично и донякъде по- елегантно усещане.

Инженерите на Abt са създали специални пакети за модификациите 1.9 TDI, 2.0 TDI и 3.0 TDI. В резултат на интервенцията, максималните мощности на трите двигателя са увеличени до съответно 140, 170 и 252 конски сили. Трилитровата версия предлага и максимален въртящ момент от 505 Нм. В сравнение със серийното предложение, Abt AS4 Avant /3.0 TDI/ предлага 48 конски сили мощност и 55 Нм въртящ момент вповече. Крайният продукт е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 7.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 243 км/ч. В момента от Abt работят върху пакет за двулитровата FSI модификация. Очакваният резултат е около 230 конски сили максимална мощност.

За постигането на по-елегантен и по-спортен външен вид, Abt Sportsline предлага различни модели алуминиеви джанти от шестнадесет до деветнадесет цола. Най-големите могат да бъдат монтирани на гуми Dunlop или Continental с размери 235/35.

Пак 10х на loshoto

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, много красива кола. Аз не съм фен на комбитата (въпрос на вкус), но тази хубавица бих подкарал с удоволствие...Особено с голямото моторче...

Абе Хитмане, тоз loshoto май добър човек,а? :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...