Jump to content

Вода в Купето А4Б5


bvieri

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Бая дъжд се изсипа в Пловдив и тази сутрин като се качих в колата ми направи впечатление че купето подът в купето е мокър ама само дясната част. Сега ще провер

Не можах нещо да си довърша темата. Мокро е само от дясната част. Сега ще проверя дали не са се запушили дупките за оттичане на водата които са до акумулатора. Ако някои се сеща за нещо друго, ще съм благодарен да го сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моята имаше същия проблем. След почистване на отворите за отводняване под акумулатора се оправи. То май всяка 2-ра А4 го има този проблем, поне тия около мен :-)

Изсушавай го по-бързо, че има едни шумоизолиращи панели дето се прецакват от влагата и после не чак толкова приятно в колата. Пък и може да мухляса :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново.

Значи махнах акумулатора и почистих хубаво отвора за оттичане на водата, но днес видях че пак е мокро от цялата дясна част на колата. Разглобих и филтъра на купето, почистих и около него (имаше доста листа и боклуци) и сега ще видя дали ще има ефект. На някои ако му идва нещо друго наум да проверя за запушен отвор или нещо подобно, ще съм благодарен да сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...