Jump to content

turbo_fan

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T

Контакти

  • Website URL
    http://

turbo_fan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. turbo_fan

    Вода в Купето А4Б5

    И моята имаше същия проблем. След почистване на отворите за отводняване под акумулатора се оправи. То май всяка 2-ра А4 го има този проблем, поне тия около мен :-) Изсушавай го по-бързо, че има едни шумоизолиращи панели дето се прецакват от влагата и после не чак толкова приятно в колата. Пък и може да мухляса :-)
  2. Колега интересува ме заден мост за A4 2004 Quattro имаш ли/можеш ли да доставиш и цена естествено.
  3. Здрасти колега, да ти се намира заден мост за Б6 (2004) куатро? И цена разбира се.
  4. Дръпнах ги. Същите са като на колегата Ivanu6ka. Добри са ще свършат работа! Мерси за включването.
  5. Ако качеството е добро, ще се възползвам :-)
  6. Знам я тази тема. Оттам като свалям файловете при разархивирането ми излиза съобщение за повреден файл на около 40%. Както и да е, благораря на колегата Ivanu6ka, че ми предостави файловете!
  7. И двете! Ако разбирах немски, нямаше да питам, нали?! Ако някой ги има, нека ги пусне тук, моля.
  8. Колеги, моля ако някой има въпросните сервизни документи за В6 да ги пусне във форума (или като линк от другаде). Опитвам вече незнам кой път да ги сваля от важната тема и при разархивиране на файловете, някъде около 40-50% излиза съобщение, че файла е повреден... моите са на немски и е някъв АД!
  9. turbo_fan

    помощ а4 Б6

    Здравейте, моята навигация е същата и нямам TV тунер. Доколкото знам е екстра, която се поръчва допълнително и не всички имат. Но и да има не работи в движение, но може да се направи. Мисля, че в Авител могат да ти сложат тунер и някакъв двд плеър (фабричен няма) и да го накарат да работи в движение. Едва ли ще ти хареса цената обаче. Относно навигацията такъв диск не ми е попадал досега, и много бих се радвал ако някой във форума има повече инфо по темата - има ли въобще шанс тази навигация да заработи в БГ да се включи. Виждал съм че работи в Б7, но май там не е точно такава (освен на външен вид). На моите места за карти с памет може да се сложи SD карта и оттам чете mp3.
  10. Един не толкова страничен въпрос: Вярно ли е, че на магистрала, не можеш да бъдеш спрян от катаджията с радара, въпреки нарушената максимална скорост? Спорихме с един колега и той твърди, че полицая трябва да кара зад нарушителя с включени сини лампи на патрулката и тогава нарушителят е длъжен да отбие и спре. И също така, че едва ли не полицейската кола спряла в лентата за принудително спиране на магистралата и опънала радара е в нарушение на закона. На мен лично поне 2-3 пъти ми се е случвало да видя как полицай на магистралата маха с палката като обезумял на някой ниско прелитащ самолет и ... си остава с махането :-). Какво се случва с въпросния шофьор по-нататък?
  11. Аз тука мога да си дам мнението за стария X-Treil 2.2dci. Тая кола няма постоянно задвижване на 4-те колела. Кара само на предно, когато щракнеш копчето за 4WD, пак кара само на предно и ако компа прецени пуска въртящ момент и назад. Модела, който карах тогава беше с ръчна 6 степенна скоростна кутия, според мен доста добра, колата си дърпаше доста прилично на всяка предавка и гореше почти като кола. Най показателния тест беше когато се прибирах един ден от Варна през зимата на абсолютно неизчистен път. Отне ми 12 часа, карах през почти цялото време с 50-60 км/ч, при повече имах чувството, че ще излезна от пътя и покрай мен от време на време прелитаха Ланд Крузери с висока скорост. През цялото време не чувствах, че карам джипка, макар че аз все пак се движих на фона на закъсалите в снега всякакви други коли. Абе по-голяма кола бих казал аз. При това с пластмасови калници... :-) По отношение на новия модел само едно: един съсед от блока има такова нещо, днес в снега едва изкачи скосената част на бордюра за да си влезе в гаража! Някакъв бензин автоматик е.
  12. Освен от пара в студа може и от проблеми в ламбдата да идва. Моята едно време правеше така и компа пишеше грешки от лабдата ... само.
  13. И моя вози много меко. А като казвам високи скорости в завой имам предвид завоите по магистралата към Ябланица със скорост около 180 км/ч. Чувствам се притеснен тогава... На правите е като изтребител, но дойде ли завой, намалям на 160 или 140.
  14. С 5 скорости е и е за европейски пазар. Когато натисна докрай наистина лети, а за високите обороти го споменах, защото другите коли, които съм имал и карал до сега са се държали по съвсем различен начин. Тази при всяко изпреварване с повече газ, дори не до ламарината, винаги връща на 2 или 3-та в зависимост от скоростта и се изрязва до червеното. Другите ми коли правеха така само когато натисна до дупка. Затова ми е направило впечатление. Иначе шум има, ама е приятен ..... За стабилността имам предвид, че тая кола завой с по-висока скорост трудно взима и се клати повече от колкото на мен ми харесва. Иначе всичко е ОК. Просто и аз все още свиквам с колата. Другите коли които съм имал, 2 Аудита и 2 VW като че ли се държаха по-добре по завоите.
×
×
  • Create New...