Jump to content

Проблем окачване А3


Fido

Recommended Posts

Значи сменено е всичко по предницата но отпред отдясноси тропа.Особенно отчетливо се чува като карам по павета със скорост м/у 40 и 70 км. В хеед се кълнат че няма нищо повече за смяна и всичко е ок.

Тропането е отчетливо като на заминал тампон .Дали може нещо да опира в окачването и от там да идва шума.Давайте идеи че ми писна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и при мен така тропаше преди време и се оказа че имам за смяна шарник, тампон на носач и тампоните с лагерите на макферсона. Незнам от какво точно се чуваше това тропане, но моя съвет е провери предницата и в друг сервиз или ако имаш възможност погледни сам в какво състояние е. Аз лично вече имам уплах от "майстори". Поздрави и успех :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките тези неща са сменени обаче :) ............тампоните на шарнирите стабилизиращата щанга макферсоните са сменени..............амортисьори и квот се сетиш е сменено.И аз гледах отдолу и всичко изглежда ток но тропането го има.Хвърлих една торба пари и трима майстори в хеед я гледаха и те така.

Давайте идеи пък истината може да излезе дебиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предна биалетка, щом тропа на павета, трябва да тропа и на леки неравности(бабунки). Аз го имах точно този проблем след смяна на амортисори при хеед (само че задни и съм 4х4). Задните биалети така яко тропаха на всяка средна неравност ... нямам думи.

А също тампони на носача сменил ли си - там има 2 много неприяни тампона които може да ти хлопат :icon_arrow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...